Hamileyken şiddet uyguladığı eski eşini tüfekle yaraladı

Antalya'da eski eşi O.D'den hamileyken şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanan Güllü Akman, boşandıktan sonra eski eşi tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Akman beş kez ameliyat olurken, gözaltına alınan O.D., serbest bırakıldı.

Haberler DHA 03.04.2022 - 10:47

  • 1

    Antalya'da bir yıl boyunca şiddet gören ve yedi aylık hamileliği sırasında evden atılan Güllü Akman (25), boşandıktan sonra eski eşi O.D.'nin (25) pompalı tüfekli saldırısına uğradı.

  • 2

    Antalya’da özel bir hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan Akman, 2020'de internetten tanıştığı O.D. ile 1,5 aylık arkadaşlığın ardından evlenmeye karar verdi.

    Çift 2020'de evlendikten sonra O.D. sürekli alkol almaya ve Akman'a psikolojik şiddet uygulamaya başladı.

    Eşinin ailesiyle birlikte yaşayan Akman, evliliklerinin 3'üncü haftasında ilk fiziksel şiddetini gördü.

  • 3

    ŞİDDET UYGULADI, EVDEN ATTI

    7 aylık hamileyken bile şiddet gören Akman, 15 Haziran 2021'de O.D. tarafından evden atıldı.

    Akman, ailesinin yanına sağındı ve O.D.'ye boşanma davası açtı.

    Mahkeme, 17 Kasım 2021'de çiftin boşanmasına karar verdi.

  • 4

    POMPALI TÜFEKLE ATEŞ ETTİ

    O.D, 30 Ocak'ta Akman'ın ailesiyle yaşadığı eve gelerek, kendisini ve ailesini öldürmekle tehdit etti ardından eski eşine pompalı tüfekle ateş etti.

    Sağ kolundan ve omuzundan ağır yaralanan Akman, hastaneye kaldırıldı. Akman'ın koldan uzanan sinirlerinin koptuğu belirlendi. Gözaltına alınan O.D., serbest bırakıldı.

  • 5

    TAM 5 KEZ AMELİYAT OLDU

    Hastanedeki tedavisi süren ve beş kez ameliyat olan Akman'ın kolundaki dikiş yaraları hala iyileşmedi.

    Sinir kopması nedeniyle sağ bileğini hareket ettiremeyen ve parmaklarıyla birlikte kolunda da his kaybı başlayan bir çocuk annesi Akman, beş ameliyata toplamda 70 bin lira ödedi.

    Senetle borçlanılan 70 bin lirayı ödeyecek güçleri olmayan Akman ailesi, şimdi de 100 bin liralık yeni ameliyat ile karşı karşıya kaldı.

  • 6

    "KIZIMA SARILMAK İSTİYORUM"

    Sinirlerin mikrocerrahi tedavisi gerektirdiğini ve 6'ncı ameliyatının 100 bin lira olduğunu belirten Akman, "Dayanılmaz acılar yaşadım. Sağ bileğim çalışmıyor. Kolumda his kaybı da başladı. Yeniden hareket ettirebilmem için kopan sinirlerin dikilmesi gerekiyor. Son ameliyatı olup, iyileşerek kızıma sarılmak istiyorum. Lütfen yardım edin" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız