İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda yapılan aramalarda yakalandı!

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda, son 6 ayda güvenlik görevlileri tarafından yapılan aramalarda bulunan delici, kesici ve sakıncalı aletler ile adliyede unutulan eşyalar sergilendi.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 15.02.2017 - 19:01 Son Güncelleme : 15.02.2017 - 19:10

  • 1
    İstanbul Anadolu Adalet Sarayı girişindeki aramalarda güvenlik görevlileri tarafından son 6 ayda yakalanan kesici ve delici suç aletleri ile vatandaşların adli emanette unuttuğu eşyalar sergilendi.
  • 2
    Adalet Sarayı'ndaki Şehit Mehmet Selim Kiraz Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen sergide, adliyenin giriş noktalarında buluna X-Ray cihazı ile tespit edilen, güvenlik görevlilerinin yaptığı aramalarda veya otopark girişinde arabaların içinde ele geçirilen suç aletlerinin yanı sıra, vatandaşların adli emanete bıraktığı malzemeler yer aldı.
  • 3
    Yaklaşık 7 bin 500 parça eşyanın yer aldığı sergide, bin 391 sopa ve benzeri suç aleti, 978 makas, 934 çakı, 435 biber gazı, 60 şiş ve 399 inşaat malzemesi bulunuyor.
  • 4
    Sergilenenler arasında şok cihazı, granit spirali, kazma, kürek, balta, keser, çatal, elektrik veren saç maşası, kredi kartı görünümünde bıçak, çırpma teli gibi ilginç malzemeler de bulunurken, adliyeye gelen araçlarda yapılan aramalarda ele geçirilen sopalardaki "hakyemez", "ağrı kesici" ve "cennetten çıkma" gibi yazılar dikkati çekiyor.
  • 5
    Güvenlikten sorumlu yetkililer, özel üretilen, küçük ve katlanabilen bıçakların farkına varılmasının zor olduğunu, bu nedenle x-ray cihazlarındaki sinyal seviyesinin en üst noktaya çıkarıldığını belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız