İstanbul’da kasa şebekesine operasyon

İstanbul’da girdikleri iş yerlerinde açtıkları kasalarda bulunan para ve ziynet eşyalarını çalan 6 kişilik hırsızlık şebekesi polis tarafından çökertildi. Gözaltına alınan 6 kişiyle birlikte, çalıntı olduğu değerlendirilen açmaya fırsat bulamadıkları bir kasa bulundu.

Haberler DHA 05.09.2023 - 11:49

  • 1

    İstanbul’da iş yerlerindeki kasaları hedef alan 6 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi.

  • 2

    Fatih’te 25 Ağustos günü M.S.K.’ya ait işyerine giren hırsızlar içerde bulunan açamadıkları çelik kasayı geldikleri otomobile yükleyerek çaldı.

    Mağdurun şikayeti üzerine soruşturma açıldı.

  • 3

    Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri önce şüphelilerin kullandığı otomobilin plakasını ardından kimliklerini tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucu Zeytirburnu’nda bir adrese yapılan baskında 6 kişi gözaltına alındı.

  • 4

    Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada açılmamış bir kasa ile 7 adet bilezik ile şüphelilerin kullandığı otomobilin içinde iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

    Polis evde bulduğu kasayı açtığında ise tabanca, 3 tam altın, 8 bin 135 TL ve bin 443 dolar buldu.

  • 5

    Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler Ali Ç., Mehmet K., Şahin İ., Yasin K., Metin N., Tugay T. adliyeye sevk edildi.

    6 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız