İstiklal Caddesi'nde şüpheli çanta paniği

İstiklal Caddesi üzerinde fark edilen sahipsiz bir sırt çantası, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı. Paramparça olan çantadan dizüstü bilgisayar çıktı.

Haberler DHA 09.03.2016 - 01:54

  • 1
    Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde, saat 00.30 sıralarında, bir işyerinin önünde sahipsiz sırt çantası gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.
  • 2
    Kısa sürede olay yerine gelen polisler, İstiklal Caddesi'ni emniyet şeridiyle her iki yönde de araç ve yaya geçişine kapatıp, vatandaşları çevreden uzaklaştırdı.
  • 3
    Olay yerine sevk edilen bomba imha uzmanı, özel koruyucu kıyafetini giydikten sonra siyah sırt çantasına fünye yerleştirdi. Bu sırada, güvenlik şeridinin arkasında toplanan çok sayıda kişi de polisin çalışmasını seyretti.
  • 4
    Çevredekilerin paniğe kapılmaması için uyarı anonsu yapan polis, sırt çantasını fünyeyle patlattı. Patlama sonucu paramparça olan çantadan dizüstü bilgisayar çıktı. Bomba imha uzmanının çanta üzerinde yaptığı kısa süreli incelemenin ardından cadde yeniden araç ve yaya geçişine açıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız