Kılıçdaroğlu olay yerinde!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

Haberler 10.05.2011 - 21:22

  • 1

    Kılıçdaroğlu olay yerinde!

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta aramaların ve tutuklamaların olduğu İzmir'e gitti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.
  • 2

    Kılıçdaroğlu olay yerinde!

    Tutuklananların yakınlarıyla da görüşen Kılıçdaroğlu, basına kapalı ziyaretin ardından, Konak Meydanı'nda toplanan vatandaşlara, parti otobüsünün üzerinden seslendi.
  • 3

    Kılıçdaroğlu olay yerinde!

    İzmir'e yeniden geleceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, ''Şimdi burayı, İzmir'i ele geçirmek için devletin gücünü kullanan siyasi iktidara 'istediğin kadar güç kullan, İzmir'i ele geçiremezsin' demek için geldim. İzmir'i seviyoruz, İzmirliyi seviyoruz. İzmir'in o aydınlık insanları, hepinize merhaba diyorum'' dedi.
  • 4

    Kılıçdaroğlu olay yerinde!

    Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etmek ve aramalar konusunda bilgi almak için geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, ''Hiç meraklanmayın, buraya sadece Aziz başkanı ziyaret etmek, bilgi almak için geldim, ama siz öyle anlaşılıyor ki korsan bir miting düzenlemişsiniz. Ben sizi Silivri'ye göndermez miyim?" şeklinde konuştu.
  • 5

    Kılıçdaroğlu olay yerinde!

    Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından özel uçakla İzmir'den ayrıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız