Özgecan'ın katil zanlıları yakalandı

Özgecan'ın katil zanlıları yakalandı  Mersin'de vahşet kelimesinin bile yetersiz kaldığı bir cinayet işlendi. Üç gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın cesedi Cin Deresi'nde bulundu. Özgecan'ı öldürdükten sonra cesedini yakan 3 katil zanlısı yakalandı. Katil zanlılarını linç edilme girişimini güvenlik görevlileri önledi.

Haberler NTV Haber 14.02.2015 - 10:35

  • 1

    Özgecan'ın katil zanlıları yakalandı

    Mersin'de vahşet kelimesinin bile yetersiz kaldığı bir cinayet işlendi. Üç gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın cesedi Cin Deresi'nde bulundu. Özgecan'ı öldürdükten sonra cesedini yakan 3 katil zanlısı yakalandı. Katil zanlılarını linç edilme girişimini güvenlik görevlileri önledi.

    ÖZGECAN'IN KAÇAN KATİL ZANLISI YAKALANDI 

  • 2
    Çağ Üniversitesi psikoloji bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Özgecan Aslan'dan 3 gündür haber alınamıyordu.
  • 3
    21 yaşındaki kızın en son Tarsus'tan Mersin'e giden minibüse bindiği öğrenildi.
  • 4
    Jandarma ailenin kayıp başvurusu üzerine arama başlattı. Trafik kontrolü yapan ekipler durdurdukları bir minibüste kan izlerini buldu.
  • 5
    Gözaltına alınan 2 kişi ifadelerinde Özgecan Aslan cinayetini işlediklerini itiraf etti. Genç kızın öldürüldükten sonra kimliğinin ortaya çıkmaması için yakıldığı belirlenen cesedi Cin deresi'nde bulundu.
  • 6
    Polis olaya karıştığı iddia edilen üçüncü bir zanlıyı da Fezvi Çakmak mahallesinde gözaltına aldı. Geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler linç edilmek istendi.
  • 7
    Şüphelilerin ilk ifadeleri ve elde edilen delillerden iddiaya göre olay şöyle gelişti: Çağ Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan, Mersin'deki evine gitmek için bir arkadaşıyla halen Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanan cinayet şüphelisi şoför Suphi Altındöken'in minibüsüne bindi. Tarsus'ta oturan arkadaşı inince Özgecan minibüste tek yolcu kaldı.
  • 8
    Şoför Suphi Altındöken, Mersin'e D-400 karayolundan gitmesi gerekirken güzergah değiştirerek Tarsus- Mersin Otoyolu doğru saptı. Sürücünün güzergahını değiştirmesinden 'kaçırılıp başına kötü bir şey geleceğini' anlayınca tepki gösteren Özgecan, onunla tartıştı. Yola devam edip minibüsü tenha bir yerde durduran Suphi Altındöken'ın tecavüze kalkıştığı Özgecan, yanında taşıdığı biber gazını sıkarak karşı koydu. Boğuşma sırasında Özgecan, tecavüzcü Altındöken'in yüzüne tırnaklarını geçirip direndi. Şoför Suphi Altındöken, bıçağını çıkarıp Özgecan'a defalarca sapladı ardından araçta bulunan demir çubukla vurarak öldürdü.
  • 9
    Suphi Altındöken, Özgecan'ı öldürdükten sonra cesediyle birlikte Tarsus'a dönüp babası Necmettin Altındöken ve arkadaşı Fatih Gökçe'den yardım istedi. Onlar da gelince birlikte Özgecan'ın cesedi ortadan kaldırmak için benzin alıp ormanlık bölgeye götürüp, Cinderesi'nde yaktı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız