Önüne bir de can kattı!

Bir kamyon taşıyan ve bir minibüs çeken kamyonun freni arızalanınca...

Haberler 03.09.2012 - 21:31

  • 1

    Önüne bir de can kattı!

    Van'da feci bir kaza meydana geldi.

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden üzerinde arızalı bir kamyon taşıyan ve arakasında halatla bağlanmış bir minibüs çeken kamyon, Hacıbekir Mahallesi'ndeki Sebze Hali yakınlarında freninin arızalanması sonucu karşı şeride geçti.
  • 2

    Önüne bir de can kattı!

    Park halindeki araçlara çarptıktan sonra manav dükkanlarına giren kamyon, tekrar yola çıkarak önce bir minibüse, ardından orta refüje çarpıp durdu.
  • 3

    Önüne bir de can kattı!

    Kazad, annesi Atiye Yılmaz ile manavda alışveriş yapan 8 yaşındaki Veysel Yılmaz yaşamını yitirirken, 11 kişi de yaralandı.

    Yaralılar: Sürücü Nedim Öner, Atiye Yılmaz, Hakan Çeliker, Abdulbari Tekke, Mehmet Alcan, Cemal Kaya, Şefik Akbulak, Medeni Karanmak, Zeynep, Gülşen ve Nihat Avşar.
  • 4

    Önüne bir de can kattı!

    Olay yerine giden Van Valisi Münir Karaloğlu, iş yeri sahiplerine ''geçmiş olsun'' dileğinde bulundu, daha sonra polis yetkililerinden kazayla ilgili bilgi aldı.
  • 5

    Önüne bir de can kattı!

    Karaloğlu, ''Kazanın akşam saatlerinde olması ve belediyenin yoldaki çizgi çalışması nedeniyle caddenin trafiğe kapalı olması daha büyük bir felaketi önlemiş. Bu kazada daha büyük sonuçlar olabilirdi. Ucuz atlatılmış bir kaza olarak bakıyoruz'' dedi.
  • 6

    Önüne bir de can kattı!

    Kamyonun freninin arızalanması sonucu üzerindeki yük ile önüne kattığı araçları metrelerce sürükleyerek iş yerlerine girdiğini anlatan Karaloğlu, ''Önüne ne katmışsa almış gelmiş. Hepimize geçmiş olsun'' diye konuştu.
  • 7

    Önüne bir de can kattı!

    Ekiplerin bölgede yaptığı incelemenin ardından kazaya neden olan kamyonun üzerindeki arızalı kamyon ile arkasındaki minibüs, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

    Belediye temizlik görevlileri de iş yerlerinden yola saçılan meyve ve sebzeleri temizledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız