Şehit polise veda

Şehit polis memuru Yasin Höbek, memleketi Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde toprağa verildi.

Haberler 07.08.2011 - 21:40

  • 1

    Şehit polise veda

    Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK terör örgütü militanları tarafından kaymakamlık konutuna yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Yasin Höbek, memleketi Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde toprağa verildi.
  • 2

    Şehit polise veda

    Şehit Höbek'in cenazesi, Bitlis'te gerçekleştirilen törenin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait Skorsy helikopterle Andırın ilçesine getirildi.

    Cenaze ile birlikte şehidin eşi Bedia Höbek ve 3 yaşındaki oğlu Emre de aynı helikopterle ilçeye geldi. Polislerin omuzunda ambulansa konulan şehidin cenazesi, daha sonra Tufanpaşa Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

    Bu sırada şehidin yakınları sinir krizleri geçirdi. Anne Gülten, baba Nuh Höbek oğullarının ay yıldızlı tabuta sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
  • 3

    Şehit polise veda

    Şehidin cenazesi daha sonra Andırın Merkez Camii'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
  • 4

    Şehit polise veda

    3 yıllık polis memuru olan Yasin Höbek'in Girne Amerikan Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Fakültesi'nden mezun olduktan sonra polis olduğu öğrenildi.
  • 5

    Şehit polise veda

    3 yıldan bu yana Bitlis'in Hizan ilçesinde görev yapan Höbek'in eşinin bir süre önce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde sözleşmeli olarak çalıştığı ancak seçimden önce kadroya geçtiği öğrenildi. Genç çiftlerin kadroya geçtikten sonra tayin isteyecekleri bildirildi.
  • 6

    Şehit polise veda

    Öte yandan Höbek'in kayınpederi Durdu Ersin, damadının 25 gün sonra memlekete kesin dönüş yapmak için geleceğini söyledi.
  • 7

    Şehit polise veda

    Ersin, ''Damadım öğretmenliği bitirmişti. O yüzden öğretmenlik yapmak istiyordu. 5 yılı doldurdurduktan sonra dilekçe verecekti. Hem de oğlunun doğum gününü burada birlikte kutlayacaktık'' dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız