Spil Dağı'nda yangın

Manisa'da, Spil Dağı Milli Parkı'nda çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Haberler 29.10.2012 - 19:13

  • 1

    Spil Dağı'nda yangın

    Manisa'da, Spil Dağı Milli Parkı'nda orman yangını çıktı.

    Spil Dağı Milli Parkı giriş noktasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, kızılçam ağaçlarıyla kaplı alanda, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı.
  • 2

    Spil Dağı'nda yangın

    İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Manisa Belediyesi itfaiye ekipleri, havanın kararması nedeniyle havadan müdahale edilemeyen yangına, çok sayıda arazözle karadan müdahale edidi.
  • 3

    Spil Dağı'nda yangın

    Manisa kent merkezinden de gözlemlenebilen yangın nedeniyle, güvenlik güçleri, milli parka giden yolu araç trafiğine kapattı.
  • 4

    Spil Dağı'nda yangın

    Yaklaşık 30 hektar kızılçam ormanının zarar gördüğü yangın, sağanak yağışla birlikte kısmen kontrol altına alınırken söndürme çalışmaları devam ediyor.

    Manisa Orman İşletme Müdürü Yalçın Akın, ''Yağış, bu şekilde devam ettiği takdirde yangını söndürme ve kontrol altına alma çalışmaları kısa sürede sonuç verecektir'' dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız