Tamamlandığında İstanbul'un en büyük millet kıraathanesi olacak

Tamamlandığında İstanbul'un en büyük millet kıraathanesi olacak Başakşehir Millet Kıraathanesi, Başakşehir Millet Bahçesi'nde inşa ediliyor. 2 bin 240 metrekare alana sahip Millet Kıraathanesi'nin, Mart ayında hizmete açılması planlanıyor.

Haberler Anadolu Ajansı 05.02.2019 - 20:04

  • 1
    Başakşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Emlak Konut GYO tarafından yapılan, Türkiye'nin ilk millet bahçelerinden biri olan Başakşehir Millet Bahçesi'nde inşa edilen Başakşehir Millet Kıraathanesi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor.
  • 2
    Çalışmaların 3 vardiya olarak devam ettiği Başakşehir Millet Kıraathanesi, tamamladığında İstanbul'un en büyük millet kıraathanesi olacak. 2 bin 240 metrekare alan üzerine inşa edilen kıraathanede, kafe, restoran, 50 kişilik seminer salonu, sergi salonu, dijital kütüphane ve mescit yer alacak.
  • 3

    75 BİN KİTAP BULUNACAK

    Başakşehirlilerin yanı sıra, çevre ilçe sakinlerine de hizmet vermesi planlanan Başakşehir Millet Kıraathanesi, 4 bini çocuk kitabı olmak üzere toplam 75 bin kitaplık kütüphaneye sahip olacak.
  • 4
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız