Tarihi masanın şifreleri

Türkiye dün tarihi günlerinden birini yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez Bakanlar Kurulu'na başkanlık etti...

Haberler ntv.com.tr 20.01.2015 - 11:53 Son Güncelleme : 20.01.2015 - 12:08

  • 1

    Türkiye dün tarihi günlerinden birini yaşadı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez Bakanlar Kurulu'na başkanlık etti.

    Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki toplantı ve ayrıntılarına ilişkin birçok haber yapıldı.  

  • 2
    Erdoğan'ın tek başına yer aldığı oturma düzeninde, ilk dikkat çeken, Cumhurbaşkanı'nın sol tarafında yer alan sehpa oldu. 

    Sehpanın üzerindeki 5-6 kitapçık ve 1 kolonyalı mendil içerisinde en çok dikkat çeken kırmızı kitapçık oldu. 

    Kırmızı renginden dolayı kitapçığın Erdoğan'ın sürekli notlar aldığı belirtilen kırmızı defter olduğu ileri sürüldü. 

    Yakından bakıldığında, sehpada defter değil bir kitapçık olduğu anlaşılıyor ve bu kitapçık, Meclis Başkanlığı'nın her yasama döneminde düzenli olarak bastırdığı TBMM Albümü. 

    Kırmızı renkli TBMM Albümü üzerinde, yine siyah kaplı bir başka Meclis Albümü yer alıyor. Ancak bu albümün dönemi tam olarak okunamıyor.
  • 3
    Masaya yakından bakıldığında dikkat çeken bir başka husus, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın önündeki dosya; dosyanın üzerinde 'Çözüm Süreci' yazıyor.
  • 4
    Ayrıca, AB Bakanı Volkan Bozkır'ın ayağının hemen dibinde yer alan dosyalar da dikkatlerden kaçmadı. Dosyalarda, Avrupa Birliği'nin amblemi yer alıyor.
  • 5
    Masa üzerindeki servis tabaklarının içerisinde bazı yiyeceklerin bulunduğu görülüyor. Yakından bakılınca bunların hurma ve kuru kayısı olduğu anlaşılıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız