2018 Victoria's Secret şovuna dair bilinmesi gereken her şey

Yılın en çok merak edilen ve heyecanla beklenen şovu Victoria’s Secret yeni yıl defilesi için geri sayım başladı. Her yıl aralık ayında yapılan defile, bu yıl kasım ayına alındı. İşte 8 Kasım gecesi New York’ta yapılacak 2018 Victoria’s Secret şovu hakkında bilinmesi gereken her şey...

Haberler ntv.com.tr 01.11.2018 - 11:19 Son Güncelleme : 01.11.2018 - 12:15

  • 1

    YILIN ŞOVU ABD’YE DÖNDÜ

    Yeni yıla girme heyecanıyla birlikte merakla beklenen ve tüm dünyada 800 milyon seyircinin takip ettiği Victoria’s Secret şovu, iki yıl başka ülkelerde yapıldıktan sonra bu yıl yeniden ABD’ye döndü. Geçen yıl Çin’in Shanghai kentinde yapılan defile için Gigi Hadid, Katy Perry gibi bazı modellerin seyahat vizeleri reddedilmiş, ünlü modeller defileye katılamamıştı. Ayrıca deile sonraıs düzenlenen parti de geceyarısından önce yetkililer tarafından sonlandırılmıştı. Bu yıl defile New York şehrinde gerçekleştirilerek geçen yıl yaşanan engellemelerin önüne geçilmiş olacak.

  • 2

    FAVORİ MODELLER YENİDEN ŞOVDA

    Victoria’s Secret defilelerinin en beğenilen modellerinden olan Lais Ribeiro, Martha Hunt, Stella Maxwell, Leomie Anderson, Cindy Bruna, Georgia Fowler, Ming Xi, Grace Elizabeth, Devon Windsor ve daha fazlası defileye verdikleri aradan sonra bu yıl yeniden podyumda boy gösterecek. İki çocuğunu dünyaya getiren ünlü model Behati Prinsloo, iki yıl verdiği aradan sonra bu yıl Victoria’s Secret şovuna dönüyor.

  • 3

    YENİ YÜZLER

    Defileye yeni yüzler de katılacak. Yeni modeller arasında en dikkat çekeni, vitiligo hastası model olarak güzellik standartlarını değiştirmeye katkısıyla tanınan Winnie Harlow. Victoria’s secret’a ilk Filipinli model olarak Kelsey Merritt katılacak. Ayrıca Duckie Thot, Sadie Newman, Lorena Rae, Mélie Tiaco, Willow Hand, Yasmin Wijnaldum gibi isimler de bu yılı n yeni yüzleri arasında.

  • 4

    EFSANE MODEL ARTIK YOK

    Victoria’s Secret şovunda bir dönem kapanıyor. 17 yıl oyunca Victoria’s Secret podyumunda yürüyen ünlü süper model Alessandra Ambrosio artık bu şovdan emekliye ayrıldığını duyurdu.

  • 5

    GIGI VE BELLA HADID KARDEŞLER ŞOVDA AYRILDI

    Yakın arkadaş oldukları bilinen Gigi Hadid ve Kendall Jenner bu yılın defilesinde yürüyecek. Ancak Gigi Hadid’in kendisi gibi ünlü bir model olan ve geçen yıl şova katılan kardeşi Bella Hadid için Victoria’s Secret’tan onay çıkmadı.

  • 6

    EN PAHALI İÇ ÇAMAŞIRI HANGİSİ?

    Geçen yıl 1 milyon dolarlık fiyatıyla en pahalı iç çamaşırını Lais Ribeiro tanıttı. Önceki yıllarda da Jasmine Tookes, Lily Aldridge, Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio tanıutmıştı. Bu yıl hangi modelin en pahalı iç çamaşırıyla poz vereceği henüz açıklanmadı.

  • 7

    SAHNEYE KİM ÇIKACAK?

    Victoria’s Secret defilelerinin en önemli kısımlarından biri, sahnedeki müzik performansı. Geçen yıl Harry Styles,  Miguel, Leslie Odom Jr. ve Jane Zhang’in şarkı söylediği defilede bu yıl hangi şarkıcıların sahneye çıkacağı henüz açıklanmadı.       

  • 8

    BU YILIN TASARIMCISI BELLİ OLDU

    Bu yıl defilede Yunan asıllı tasarımcı Mary Katrantzou’nun hazırladığı koleksiyon sergilenecek. Geçen yıl Balmain ile işbirliği yapılmış, podyumda pembe ağırlıklı bir koleksiyon yer almıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız