Adriana Lima ve Metin Hara akşam yemeğinde

Brezilyalı model Adriana Lima ve ünlü yazar Metin Hara, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatilini sürdürüyor. İkili akşam yemeği çıkışında görüntülendi.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 12.07.2017 - 03:48

  • 1

    Tatil için ilçeye gelen Adriana Lima ve erkek arkadaşı Metin Hara, Bodrum'un Dereköy Mahallesi'ndeki çiftlik evinde kalıyor.

    Öğle saatlerinde evin bahçesinde kahvaltı yapan Lima ve Hara, daha sonra havuz başında vakit geçirdi.

  • 2
    Daha sonra Bodrum'un "sosyetik plajı" olarak bilinen Göltürkbükü Mahallesi'ne geçen Lima ve beraberindekiler, denize sıfır sahildeki lüks bir restoranda yemek yedi.
  • 3
    Adriana Lima ve Metin Hara, restoranda yaklaşık 3 saat kaldı. Lima'nın korumaları, görüntü ve fotoğraf almaya çalışan magazin basınına zaman zaman tepki gösterdi.
  • 4

    Gece geç saatlerde restorandan ayrılan ikilinin korumaları, kendilerini takip eden gazetecilere yakalanmamak için yoğun çaba sarf etti. Lima ve Hara, daha sonra VIP araçla konakladıkları çiftlik evine geldi. Araçtan inen ikili, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

    Bir süre daha ilçede tatilini sürdüreceği belirtilen ünlü modelin, Gökova turuna çıkması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız