Aleyna Tilki hayranlarıyla arasına protokol girmesini istemedi 

Aleyna Tilki, Edirne'nin İpsala ilçesinde düzenlenen 18. İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı'nda sahne aldı. Tilki sahne önünde protokol için ayrılan bölüme hayranlarını davet etti.

Haberler İHA 27.08.2017 - 10:04

  • 1
    Cevapsız Çınlama adlı şarkısıyla sahneye çıkan Aleyna Tilki, ilk şarkısını playback seslendirdi. Tiliki, sahneye epey uzak kalan hayranlarını “Ya bir çözümü varsa birazcık önlere gelin, şimdiden özledim sizi ya” diyerek sahnenin önüne çağırdı.
  • 2
    Tilki’nin sözlerini duyan hayranları bir anda sahnenin önüne fırladı. Bu hareketlilik üzerine zabıta ekipleri, Tilki’nin hayranlarını sahneye çıkmasını engellemek için önlem aldı.
  • 3

    Cuma günü gerçekleşen Sertab Erener konserinde ise Çatalca Belediyesi yetkilileri güvenlik gerekçesiyle seyircilerin protokol için ayrılan bölüme girmesine izin vermemişti. Bunun üzerine Erener sahneyi terk etmişti.

  • 4

    Seyirciler de belediye yetkililerinin bu tutumunu yuhalayarak tepki göstermişti. Bir süre sonra tekrar sahneye çıkan Erener, hayranlarını bu kez sahneye davet ederek sevilen şarkılarını sahnede hayranlarıyla birlikte seslendirmişti.

    SERTAB ERENER SAHNEYİ TERK ETTİ

  • 5
    Tilki, yeni şarkısı O Sen Olsan Bari hakkında ise şu açıklamayı yaptı: "Dünya listesinde beşinci sıraya bir şarkı yükseldi. Bence artık ismini bilmeyen yoktur. Ben bu şarkıyı yazarken risk almayı tercih ettim. Ve rekor kırdım”
  • 6

    17 yaşındaki şarkıcı kendine ait iki şarkıyı seslendirdikten sonra konserini türkülerle devam ettirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız