Angelina Jolie ve Brad Pitt'in velayet davası başladı

2016'da başlayan boşanma davaları geçen yıl sonuçlanmış olsa da velayet konusunda hala anlaşamayan Angelina Jolie ile Brad Pitt ikilisi yeniden mahkemede. Bir zamanlar Hollywood'un en gözde çifti olan Jolie ve Pitt, altı çocuğunun velayeti için kozlarını mahkemede paylaşıyor. 

Haberler ntv.com.tr 06.10.2020 - 07:52 Son Güncelleme : 06.10.2020 - 08:01

  • 1

    Brad Pitt’in çocuklarının velayetini Angelina Jolie ile ortak almak istediği duruşma dün başladı.

    ET Online’a konuşan bir kaynak, “Brad velayeti yüzde 50-50 bölüşmek istiyor. Angelina söz konusu olan velayet olunca adaletli davranmak istiyor. Çocukları için çok yapıcı. Brad bunu denemek için çok umutlu çünkü ortak ebeveynliğin öneminli olduğunu düşünüyor” dedi.

  • 2

    56 yaşındaki Pitt ile 45 yaşındaki Jolie, ayrıldıklarını 2016’da duyurmuş, ancak henüz velayet konusu sonuçlanmamıştı. İkili, bu konuda kesin bir anlaşmaya varamayınca Pitt’in son çare olarak mahkemeye başvurduğu belirtildi.

  • 3

    İKİSİ DE MAHKEMEYE GİTMEKTEN RAHATSIZ

    Kaynaklar, Pitt’in 'mahkeme durumundan kaçınmak için elinden gelen her şeyi yaptığını', ancak çocuklarını daha sık görmek için 'başka çaresi kalmadığına' inandığını iddia etti. Kaynaklar, Pitt'in mahkemeye çıkma konusundaki isteksizliğine ek olarak, Jolie'nin davanın sona ermesine de hazır olduğunu söyledi.

  • 4

    Jolie ve Pitt’in Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) ve ikizler Knox ile Vivienne (12) olmak üzere üçü evlatlık, üçü biyolojik altı çocuğu için dün başlayan velayet davası süreci 23 Ekim’de sona erecek.

  • 5

    Son günlerde çiftin hukuk mücadelesine ilişkin yeni gelişmeler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Us Weekly'ye göre, geçen hafta Pitt'in hukuk ekibinin Jolie'nin 1999'daki Aklım Karıştı filminden rol arkadaşı Jillian Armenante'yi velayet duruşmasında ifade vermesi için aramayı planladığı ortaya çıktı. Pitt için 21 Eylül'de dosyalanan tanık listesinde bir terapist, güvenlik görevlisi ve çok sayıda psikolog yer alıyor.

  • 6

    ÇAPRAZ SORGU TALEBİ

    Gazete ayrıca, Pitt’in velayet davasında ifade vereceğini ve Jolie'nin avukatları tarafından çapraz sorguya çekileceğini iddia etti. Buna ek olarak Jolie, kısa süre önce Yargıç John W. Ouderkirk'in boşanma davasından çıkarılması için verdiği mücadeleyi kaybetti.

  • 7

    ÇOCUKLAR ANGELINA JOLIE İLE KALIYOR

    Jolie ve Pitt ikilisinin Eylül 2016’da başlayan boşanma davası, Nisan 2019’da sona ermiş, ayrılık sonrası sağladıkları geçici velayet anlaşmasına göre çocuklar Jolie ile kalırken, Pitt, çocuklarını belirli zamanlarda görmeye başlamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız