Aslı Enver: Birinin hata yapması, karşı tarafın sevgisini bitirmeye yetmiyor

Star TV ekranlarında yayınlanan ve Özcan Deniz'le başrolü paylaştığı İstanbullu Gelin'de Süreyya karakterine hayat veren Aslı Enver, bu akşam başlayacak 2. yeni sezon öncesi ntv.com.tr'ye konuştu. Enver dizideki karakterinden bahsederken, "Birinin bir hata yapması, onun karşı tarafın sevgisini bitirmeye yetmiyor, bazen öyle çok güçlü sevgiler oluyor" ifadelerini kullandı. (Batuhan DURMUŞ / batuhan.durmus@ntv.com.tr)

Haberler 22.09.2017 - 13:24

  • 1

    “KIYMET BİLİNMELİ"

     "Bir projeyi tutturmak çok zor iş, onu biliyorum. Her şeyin oturması ve seyircinin bunu sevmesi gerekiyor. Bazen onlar bile yeterli olmuyor. O yüzden kendi adımıza söylüyorum bence bizim yakaladığımız şey keyifli ve kıymeti bilinmesi gereken bir şey."

    İSTANBULLU GELİN 2. YENİ SEZON FRAGMANI İZLE

  • 2
    "RUHUNU KATARAK İŞ YAPIYORUZ"

    "Şöyle bir durum da var; yönetmenlerimiz gerçeğe çok yakın duygular istediği için ve hatta gerçeklik çizgisi üzerinde çok gittiklerinden biz de ruhumuzu katarak bir iş yapıyoruz. Bu da ekrana yansıyor sanırım.
  • 3
    "BİRİNİN HATA YAPMASI KARŞI TARAFIN SEVGİSİNİ BİTİRMEYE YETMİYOR”

    Süreyya’yı en son bıraktığımız halini hatırlarsak hem bebeğini kaybetmişti hem de Faruk’un gizli bir ilişkisi olduğunu düşünüyordu. Şimdi onunla ilgili gelişmeler ve değişimler göreceğiz tabii. Sonuçta birinin bir hata yapması, karşı tarafın sevgisini bitirmeye yetmiyor, bazen öyle çok güçlü sevgiler oluyor. Bakalım Faruk, Süreyya'ya kendine affettirebilecek mi göreceğiz hep beraber."
  • 4
    ROLÜN DÖNÜŞÜMLERİ

    "Süreyya'yı herkes çok seviyor daha henüz sevmeyenle karşılaşmadım. Ama şöyle bir şey var söylediğim gibi yönetmenlerimizle çok ince işledik. Aslında Süreyya'yı dizi karakterinden ziyade gerçek bir karakter yapmaya çalıştığımız için oldu galiba. İllaki bir enerji geçiyor ekrandan. Yani huzursuzluk, mutsuzluk, samimiyetsizlik ya da samimiyet muhakkak geçiyor. Hakikaten bunun çok büyük bir etkisi var"
  • 5
    SOSYAL MEDYADA SÜREYYA KİTLESİ OLUŞTU MU?

    "Açıkçası çok sosyal medya ile ilgilenen biri olmadığım için çok takip etmiyorum ama çevremden duyduğum diziden sonra gelen yorumlarda olumlu dönüşler oluyor."
  • 6
    YENİ PROJE VAR MI?

    "Özcan Deniz ile geçen sene bu diziden önce çektiğimiz “Öteki Taraf" isimli gerilim türünde filmimiz var. ‪8 Aralık’da vizyona girecek. Gerilim türünde bir film, daha önce Türkiye’de denenmeyen bir tür. ‬
  • 7
    "UMARIM HAYALİMİZDEKİ GİBİ BEYAZPERDEYE YANSIR"

    "Filmdeki rolümü söyleyemem çünkü söylediğim anda sürprizi kaçar. Değişik bir konusu var. Umarım bizim hayalimizdeki gibi beyazperdeye yansır ve seyirciye de geçer duygusu.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız