Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı?

Kısa süre önce ayrıldıkları haberlerini doğrulayan Aslı Enver ve Murat Boz ikilisi, el ele alışveriş turundayken görüntülendi.

Haberler 04.06.2017 - 15:07

  • 1

    Kısa süre önce ayrıldıkları haberleri magazin gündemine düşen Aslı Enver ile Murat Boz cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

  • 2

    2016 yılının Ocak ayında birliktelikleri başlayan oyuncu Enver ile şarkıcı Boz, ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Boz, Antalya konserinde “Aslı ile ayrıldık” açıklaması yapmış, Enver de geçtiğimiz günlerde “Kavgasız gürültüsüz ayrıldık” demişti.

  • 3

    Murat Boz'un Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile Eser Yenenler'in evindeki partiye katılarak kendisini aldattığı iddialarına da Enver, "Biz Murat’la o olaydan 10 gün önce zaten ayrılmıştık, o yüzden aldatma söz konusu olamaz" şeklinde açıklık getirmişti.

  • 4

    Ayrıldıklarını doğrulayan ikili, önceki gece birlikte görüntülendi. D Magazin, Murat Boz ve Aslı Enver'in el ele çıktıkları alışverişe ait görüntüleri yayınladı.

  • 5

    Murat Boz, Aslı Enver'le çıktıkları alışverişe ait güvenlik kamerası görüntülerinin yayınlanmasından birkaç saat önce Bebek trafiğinde görüntülenmiş ve biten ilişkisiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

  • 6

    "O gece oraya 25-30 kişiydik. Arkadaşları tanımıyorum. Yazılanlara çizilenlere inanmak gerçekten çok zor. Bi insanla aynı ortamda bulunmak, o insanla bir şey yaşadığınız anlamına geliyorsa bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Bizim kitabımızda yok böyle bir şey. Sadece 4 kişiymişiz gibi davranıldı. Biz kavga gürültü ayrılmadık. Aslı benim çok değer verdiğim biri. Bir daha barışır mıyız, nasip kısmet."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız