Aybüke Pusat: Tolga bana çok iyi geliyor

'Söz' dizisinde Tolga Sarıtaş’la başrolleri paylaşan Aybüke Pusat, “Tolga benim için bir öğretmen. Uyumu, nazikliği, etikliği, sırdaşlığı bana çok iyi geliyor” dedi.

Haberler 11.06.2017 - 16:36

  • 1

    Miss Turkey yarışmasında dereceye girdikten sonra oynadığı ‘Medcezir’ dizisiyle tanınan ve şimdilerde Star TV’de ekrana gelen ‘Söz’ dizisinde Doktor Bahar’ı canlandıran Aybüke Pusat, canlandırdığı karakterle kurduğu bağı şöyle anlattı:

  • 2

    “Baharı kendimden ayrı görmüyorum. Bahar benim içimdeki Aybükelerden biri zaten. Ona ulaşmak için birçok soru sordum kendime. Ondan öğrenecek çok şeyim var.”

  • 3

    Pusat, Milliyet’e verdiği röportajda Bahar karakterinin cesaret ve gözükaralık yönüyle kendisine örnek olduğunu söyleyerek, “Ben çok fevriyim. Sonraki adımı hiç düşünmem. Bahar ölçüp tartmadan adım atmaz. Kafası hep analitik çalışıyor. Sonunu hesaplayabiliyor. Keşke analitik yanım da Bahar’ınki kadar güçlü olsa” dedi.

  • 4

    “Bahar duygusunu içinde tutan bir tip ama baze patlıyor” diyen Pusat, “Bir sahe çektik; bombalar ve ameliyatlar sonrasında Yavuz ve Bahar’ın telefon konuşması. O kafdar zaman sonra ilk kez biri Bahar’a ‘Nasılsın’ diye soruyor. Hem de bu soru Yavuz’dan geliyor. Öyle kişiselleştirmişim ki meseleyi gözyaşlarımı durduramadım oynarken” şeklinde konuştu.

  • 5

    Dizideki partneri Tolga Sarıtaş hakkında, “Tolga benim için bir öğretmen” diyen Pusat, “Uyumu, nazikliği, etikliği, sırdaşlığı bana çok iyi geliyor. Partner olduğunuz insanlarla ister istemez çok vakit geçiriyorsunuz. Kendi özelinizden duygular paylaşıyorsunuz” ifadesini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız