Aycan Koptur ve Sadi Celil Cengiz Kazara Aşk'ta 

Star’ın yakında seyircisiyle bulaşacak olan yeni dizisi ‘Kazara Aşk’ın oyuncu kadrosuna iki başarılı oyuncu dahil oldu. Aycan Koptur ve Sadi Celil Cengiz, ‘Kazara Aşk’ta ‘Vildan’ ve ‘Okan’ karakterlerini canlandıracaklar.

Haberler 16.04.2021 - 10:50 Son Güncelleme : 16.04.2021 - 11:03

  • 1

    Yapımına Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. 

  • 2

    Dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde ise; Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler, Uğur Çavuşoğlu ve Servet Pandur yer alıyor.

  • 3

    Yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan muhteşem bir aile komedisi ‘Kazara Aşk’ın oyuncu kadrosuna iki başarılı isim dahil oldu. Daha önce yer aldıkları projelerle beğeni toplayan başarılı oyuncular Aycan Koptur ve Sadi Celil Cengiz, ‘Vildan’ ile ‘Okan’ karakterlerini canlandıracak.

  • 4

    Hayalindeki prensle evlenmek için Gaziantep’ten İstanbul’a gelen Vildan’la, aile şirketine talip olan Okan’ın sıradışı yaşam öyküsü, izleyicilerin ilgi odağı olacak.

  • 5

    Başarılı ve genç oyunculardan Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrolde oynayacağı dizide, bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü, mizahi bir dille ekranlara yansıtılacak. Sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak olan ‘Kazara Aşk’ın çekimleri İstanbul’da devam ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız