Barbara Palvin: Serenay Sarıkaya'dan taktik aldım

Forbes'un en çok kazanan mankenler listesinde yer alan Macaristan’ın podyuma armağanı Barbara Palvin bilinmeyenleri anlattı.

Haberler 22.10.2016 - 10:55 Son Güncelleme : 22.10.2016 - 11:01

  • 1

    SERENAY, KIVANÇ VE ÇEŞME

    Hakkında Türk söylentileri çıkan 23 yaşındaki model Barbara Palvin, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranlığı, Çeşme sevgisiyle çok konuşuluyor. Ünlü model bilinmeyenlerini Hürriyet'ten Aslı Barış'a anlattı.
  • 2

    TÜRKİYE'DE NEDEN POPÜLER?

    Hislerimiz karşılıklı, belki ondandır. Türkiye’yi çok seviyorum, dediğiniz gibi çok da Türk hayranım var. Ne zaman fotoğraf paylaşsam altında hemen Türkçe yorumlar oluyor. Çok mutlu oluyorum. Neredeyse Türkçe öğreneceğim yorumlar sayesinde...
  • 3

    ÇEŞME HARİKAYDI

    Bir fotoğraf çekimi için Çeşme’ye gittim, harikaydı. Herkes çok dost canlısı; doğası muhteşem. En kısa zamanda İstanbul’a da gelmeyi çok istiyorum çünkü arkadaşlarım öve öve bitiremiyor. Halihazırda Türk arkadaşlarım da var: Birlikte iki reklam kampasında çalıştığım Serenay ve Kıvanç Tatlıtuğ. İkisi de çok sempatik insanlar... İstanbul’a gelip onları da ziyaret etmek isterim.
  • 4

    TÜRK MÜ?

    Sosyal medyada fotoğraflarımın altında soyağacımda Türklerin olduğu, dolaylı olarak Türk olduğumla ilgili şehir efsaneleri var. Ailemde hiç Türk yok, o yüzden ne yazık ki Türk değilim.
  • 5

    13 YAŞINDA BAŞLADI

    Modelliğe 13 yaşında başladım. Annem her yere benimle geldiğinden kendimi hiç yalnız hissetmedim. Fotoğraf çekimlerine bile geldi, bir şeye ihtiyacım olduğunda hep yanımdaydı. Yalnızlık hissetmeyince kolay oldu.
  • 6

    PODYUM MU ÇEKİM Mİ?

    Değişiyor aslında. İç çamaşırı çekimlerinde kendimi çok seksi hissediyorum, o güzel bir his. Sports Illustrated türü mayolu çekimlerde, genelde seçilen yerler çok güzel ve egzotik oluyor, onun da öyle bir avantajı var.
  • 7

    MERT ALAŞ VURGUSU

    Fotoğrafçıların da hakkını yemeyelim: Mert Alaş, Marcus Piggot gibi fotoğrafçılarla bana her çekim bayram. Ama dergiler için çekim yapmak biraz oyunculuk gibi. O alana da açılmak istediğimden benim için iyi, pratik oluyor.
  • 8

    REKLAM İLK ADIM MI?

    Aslında Serenay Sarıkaya ile yaptığınız çekimlerde oyunculuk yeteneklerinizi de gördük... Bunlar yeni bir kariyerin ilk adımları mıydı?
  • 9

    İLERİDE OYUNCULUK VAR MI?

    Serenay Sarıkaya ile yaptığı çekimlerde oyunculuk yeteneklerini de gösteren Barbara Palvin, oyunculuk kariyeri için ise şunları söyledi:
  • 10

    "SERENAY'DAN TAKTİK ALDIM"


    Serenay’la çalıştığım için çok şanslıyım. Şunu söylemeliyim: Gerçek hayatta filmlerde ya da çekimlerde göründüğünden çok daha güzel. Fotoğraf çekiminde de çok yardımcı oldu. Günün sonunda ben oyuncu değilim, modelim. Ondan aldığım taktiklerle kendimi artist gibi hissettim.
  • 11

    HEDEF OYUNCULUK

    Birkaç sene modelliğe devam ederim herhalde. Ama sonrasında planlarım arasında oyunculuk var. Gayet açığım bu fikre!
  • 12

    SPOR MERKEZDE OLSUN


    Senin gibi bir fiziğe sahip olmak için ne yapılmalı sorusuna ise Palvin "Birincisi, sporu hayatınızın merkezi haline getirin. Mümkünse özel hocayla da çalışın. Benim hocam çok iyi, vücudumun neye ihtiyacı olduğunu biliyor ve ona göre bir program hazırlıyor. Gerçekten çok spor yapıyorum: Pilates, boks, yoga, crossfit, aklınıza ne gelirse... Sağlıklı besleniyorum, çok su içiyorum. Bilindik şeyler ama en çok bunlar işe yarıyor"
  • 13

    15 DAKİKADA HAZIRIM


    Normalde 15 dakikada hazırlanırım, hiç oyalanmam. Günlük rutinim var, yarım saat duş yapıyorum, sonrasında saçıma şekil veriyorum. Yüzümü temizliyorum, BB krem sürüyorum, biraz rimel, biraz allık, bir de ruj, tamamdır!
  • 14

    GÖZLERE AĞIRLIK VERİYOR

    Eğer şık bir yere gideceksem ve makyaj yapmak durumundaysam, gözlerime ağırlık veren bir tarz seçerim. Buğulu gözler ve yoğun rimel. Dudaklarıma da koyu ruj sürüyorum: Koyu kırmızı ya da şarap rengi... Dudakları da ön plana çekmek lazım!
  • 15

    CİLT İHMALE GELMEZ

    Cilt ihmale gelmez: Her zaman yatmadan temizleyin, makyajdan arındırın. İyi bir nemlendiriciye para harcamaktan çekinmeyin. Dudaklarınızı da nemlendirin. Ben ‘lip balm’ım olmadan evden bile çıkmam! Ara sıra masaj yaptırın, saunaya girin, farklı cilt tedavi yöntemlerine de açık olun. Ben her şeyi deniyorum kendi adıma.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız