Bensu Soral: Çağatay Ulusoy’la aramızda sorun yok

‘İçerde’ dizisinin Melek karakteri ile yıldızı parlayan Bensu Soral, diziden ayrılmasının Çağatay Ulusoy ile alakalı olduğu iddiasına yanıt verdi.

Haberler 07.05.2017 - 12:52

  • 1

    ‘Melek’ karakterini canlandırdığı ‘İçerde’ dizisinden geçen hafta ayrılan Bensu Soral, Çağatay Ulusoy ile yaşadığı sorun nedeniyle diziyi bıraktığı yönündeki söylentilere şöyle yanıt verdi:

  • 2

    “Biz böyle bir ayrılığın olacağını öncesinden biliyor ama hikaye gereği kimseyle paylaşamıyorduk. Annem, babam bile diziden ayrıldığımı o bölümü izleyerek öğrendi. Çağatay’la da aramızda en ufak bir sorun yok.”

  • 3

    Bensu Soral, Hürriyet’e verdiğ röportajda, ablası Hande Soral’la birer başrol oyuncusu olarak birbirlerini kıskanmadıklarını söyleyerek, “Bizim renklerimiz ve tiplerimiz farklı olduğu için ablama olan roller bana, bana olan roller ona olmuyor. O yüzden şanslıyız, birbirimizin rollerinde gözümüz kalmıyor. Eleştiri konusundaysa çok acımasız olabiliyoruz. İyisiyle kötüsüyle birbirimize fikir veriyoruz” dedi.

  • 4

    “Beni uzaktan ketum, snob görenler olabilir ama tanışınca öyle olmadığımı anlıyorlar” diyen Soral, “Yeni tanıştığım insanlara karşı önyargılı olmayıp çok sıcak yaklaşırım. Hayvansever ve hümanistim... Rahatım. İçim dışım bir. Karşımdakine hissettiğim her şeyi açıkça söylerim” ifadesini kullandı.

  • 5

    Çok unutkan olduğunu söyleyen 26 yaşındaki oyuncu, “Sanırım burcumun özelliği (Koç burcu), biri kötü bir şey yaptığında hemen onu hayatımdan çıkarıyorum. Yaşadığımız güzel şeyleri de unutup sadece kötü şeyleri hatırlıyorum. Bu yüzden de hiç acı çekmiyorum. Kısaca benim dünüm yok, anım ve yarınım var” dedi.

  • 6

    Şimdiye kadar hiç aşk acısı çekmediğini söyleyen Soral, “Kaderciyim. Başıma kötü bir şey gelse bile, ‘Hayırlısı bu, evren bana yardım etti’ diye düşünüyorum. Acayip Pollyanna’yım. Bu da hayatı kolaylaştırıyor” şeklinde konuştu.

  • 7

    Lise döneminde 16 kilo fazlası olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, uyguladığı zayıflama yöntemiyle hastalandığını, günde birkaç kez bayılmaya başladığını söyledi. Önce epilepsi teşhisi konulduğunu ama ardından teşhisin yanlış olduğunun anlaşıldığını söyleyen Soral, “Kalbimde hayati tehlikesi olmayan ama bir ömür boyu taşıyacağım bir rahatsızlık olduğu anlaşıldı. Aşırı heyecanlanmam, nabzımı yükselten sporlar yapmam ve üflemeli enstrümanlar çalmam hala yasak” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız