Magazin Turu (19 Mart)

Bensu Soral'dan Hatice Aslan'a, Quaresma'dan Tuba Ünsal'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 19.03.2017 - 14:07 Son Güncelleme : 19.03.2017 - 14:31

  • 1

    BENSU SORAL'DAN EVLİLİK AÇIKLAMASI

    İçerde dizisinin meleği Bensu Soral, uzun süredir birlikte olduğu Hakan Baş ile birlikte Asmalımescit Soho House’da eğlendi

    Mekan çıkışı soruları yanıtlayan Soral, “Ablam Hande Soral’ın yeni dizisinin ilk bölümünü izledim çok beğendim, çok duygusal bir dizi." dedi.

    25 yaşındaki Soral evlilik sorusuna ise, "Hakan’la ilişkimiz çok güzel gidiyor, her şey yolunda ama evlilik düşünmüyoruz” yanıtını verdi.

  • 2
    "AYNI KIYAFETLERİ GİYERDİM"

    Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına kendi gardırobunu satışa çıkaran Tuba Ünsal, Kanyon AVM’de düzenlenen etkinlikte konuştu.

    Mesleğe ilk başladığı dönemde çok az kıyafeti olduğunu belirten Ünsal “Temizler asar işlerde davetlerde hep aynı kıyafeti tekrar tekrar kullanırdım. Ama şimdi bir sürü kıyafetim oldu. Şükrediyorum” dedi.
  • 3
    "ASLA KÜRK GİYMEM"

    2003 Miss Model of Turkey yarışmasında birinci seçilen tescilli güzel Gamze Karaman, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

    Karaman, elinde tuttuğu kürk montu için; “Arkadaşlar siz sormadan ben söyleyeyim. Gerçek kürk değil elimdeki, asla kürk giymem” diye açıklama yaptı.
  • 4
    KÜÇÜK RİCARDO'DAN KARTAL POZU

    Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma, eşi Daphne ve oğlu Ricardo’yla İstinye Park AVM’de objektiflere takıldı.

    Zuma Restaurant’ta yemek yiyen aile, alışveriş de yaptı. Minik Ricardo’nun gazetecilere kartal pozu vermesi, etraftakileri güldürdü.
  • 5
    LİSELİ GELİYOR

    ‘Liseli Devriyesi’ dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Asena Tuğal, önceki gün Etiler’deydi.

    Tuğal, “Tam bir gençlik dizisi. Bir polisi canlandırıyorum” dedi.
  • 6

    MÜZİKALİ İZLEDİ

    Son olarak İçimdeki Fırtına dizisinde rol alan Hatice Aslan, geçtiğimiz gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. 

    Uzun süredir hayatında kimse olmayan Aslan tek başına geldiği AVM’de mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı ardından ‘West Side Story’ müzikalini seyretti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız