Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu'nun özel fotoğraf soruşturmasında yeni gelişme

Oyuncu Berk Oktay ve boşanma davası açtığı eşi Merve Şarapçıoğlu'nun hacker'lar tarafından ele geçirildiği iddia edilen çıplak fotoğraflarının Merve Şarapçıoğlu tarafından yayınlandığı iddia edilmişti. Çıplak görüntülerin yayınlanması ile ilgili yürütülen soruşturmada, Şarapçıoğlu ve annesi ‘şüpheli’ olarak ifade verdi.

Haberler 28.07.2018 - 12:08

  • 1

    Oyuncu Berk Oktay ile eşi Merve Şarapçıoğlu’nun sosyal medya hesapları hacklendiği ve uygunsuz fotoğrafları paylaşılması üzerine savcılık soruşturma başlatmıştı. Hürriyet'in haberine göre, savcılığın talimatıyla soruşturmayı yürüten İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmada, fotoğrafların yayınlandığı bilgisiyarların IP adreslerinin Merve Şarapçıoğlu’nun şahsi ve işyerindeki bilgisayarlarına ait olduğunu belirlendi. Diğer hattın ise Şarapçıoğlu’nun annesi Sibel Asım’a ait olduğunu tespit edildi.

  • 2

    Bu tespitler üzerine Merve Şarapçıoğlu ile annesi Sibel Asım, şüpheli olarak Siber Şube’ye ifadeye çağırıldı. Merve Şarapçıoğlu, ifadesinde fotoğrafları kendisinin paylaşmadığını öne sürerek hakkındaki iddiayı kabul etmedi. Anne Sibel Asım'ın ise, “Ben böyle şeylerden anlamam. Benim sosyal medya hesaplarımı kızım açtı. Suçlamayı kabul etmiyorum” dediği öne sürüldü.

  • 3

    Oyuncu Berk Oktay ve boşanma davası açtığı eşi Merve Şarapçıoğlu'nun hacker'lar tarafından ele geçirildiği iddia edilen çıplak fotoğraflarının nereden yayıldığı hazırlanan raporda ortaya çıkmış, Berk Oktay'ın avukatı Serdar Öktem raporla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

    "Savcılığın soruşturması üzerine dosya İstanbul Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Siber Suçlar, konuya ilişkin raporlarını tamamladı. Raporu bizzat inceledim. Rapora göre soruşturmanın baş şüphelisi Merve Şarapçıoğlu. Şarapçıoğlu'nun annesinin soruşturmayla ilgisi yok. Merve Şarapçıoğlu annesine ait telefon hattını kullanmış. Savcılık soruşturmasını kısa sürede neticelenmesini bekliyoruz."

  • 4
    Yaşanan olaylar sonrasında Merve Şarapçıoğlu eşi Berk Oktay'ın kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek 250 bini maddi, 250 bini manevi toplam 500 bin TL tazminat istemişti.
  • 5

    Berk Oktay da, eşine karşı boşanma davası açmıştı. Tarafların karşılıklı boşanma davaları devam ediyor.

  • 6

    Oyuncu Berk Oktay, yaşanan olayın ardından dün ilk kez konuşarak, "Adli süreç devam ediyor. Konuşmaya gerek yok. Rüzgar kayadan sadece toz alır" demişti. 

  • 7

    NE OLMUŞTU?

    Ünlü çiftin özel fotoğrafları, Merve Şarapçıoğlu'nun Instagram hesabından takipçilerle paylaşılmıştı. Hesabın hack'lendiği ileri sürülmüş ve Oktay-Şarapçıoğlu ikilisi, kamuoyuna açıklama yapmıştı.

  • 8

    Bu açıklamadan kısa bir süre sonra yine çıplak fotoğraflar sızmış, ardından Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu'nun boşanma davası başlamıştı.

    Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay'a ağır suçlamalarda bulunarak, "Berk'in kazancını ailesinin yönetmesi bana olan güvensizliğinin göstergesi. Öfke kontrolü sorunu var, şiddet uyguluyor" demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız