Billie Eilish en popüler bebek isimleri listesinde zirveye çıktı

Ebeveynlerin çocuklarının isimlerini popüler kültür figürlerinden seçme alışkanlığı devam ediyor.  Son verilere göre Billie Eilish bu alanda zirvede yer alıyor. Dikkat çeken başka bir ayrıntıysa, tercihlerde dijital platformlarda yayınlanan dizi oyuncularının isimlerinin öne çıkması.

Haberler 11.01.2021 - 06:34

  • 1
    Bebeklere popüler kültürün öne çıkan figürlerinin isimlerini vermek dünyanın pek çok farklı yerinde yaygın bir alışkanlık ve görünüşe göre 2021'de de bu alışkanlık devam edecek. The Sun'ın haberine göre 2020'nin parlayan isimlerinden 5 Grammy ödülü kazanan Billie Eilish'in kız çocuklarına verilebilecek popüler isimler sıralamasında zirvede yer alıyor.
  • 2
    Bununla birlikte dünya genelinde uygulanan tecritler vakit geçirmek açısından dijital platformlar üzerinde film veya dizi izlemek için harcanan süreleri artırdığından dizi ve film oyuncularının isimlerinin de popüler hale gelmesi bu açıdan pek de şaşırtıcı değil.

  • 3
    Britanyalı yayın kuruluşunun aktardığına göre My Nametags'ın hazırladığı listede Sex Education'ın öne çıkan karakteri Maeve'in ismi de kız çocuklarına koymak için rağbet gören isimler arasında yer alıyor. The Queen's Gambit dizisinin yıldızı Anya Taylor-Joy'un ismi de listenin üçüncü sırasında yer alıyor.
  • 4
    Tartışma yaratan The Crown dizisi de Galler Prensesi Diana'nın ismini popüler hale getirmiş gibi görünüyor. Listenin 5. sırasındaysa Killing Eve dizisinin yıldızı Jodie Comer'in ismi yer alıyor.
  • 5
    Erkek çocuklar için hazırlanan listenin başındaysa BBC'nin popüler dizisi Normal People'ın ana karakteri Connell'ın ismi yer alıyor. İkinci sırada Tom ismi bulunurken, Premier Lig oyuncusu Marcus Rashford'ın ismi de üçüncü sırada.
  • 6
    Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'ın ismi 4. sırada yer alırken, ünlü yayıncı David Attenborough'nın ismi 5. sırada bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız