Börü'nün Tolga'sı Can Nergis: Bu işe ruhumuzu koyduk

Börü'de Tolga karakterine hayat veren ve şu sıralar beyazperdede boy gösteren Can Nergis, "Biz gerek oyuncu arkadaşlarım, gerek teknik ekip olarak bu işe ruhumuzu koyduk. Gerçekten zorlu bir projeydi. Genelde aksiyon sahnelerini beceremiyoruz ama ben Börü için kendi adıma tam not aldığımızı düşünüyorum" dedi.

Haberler 08.01.2019 - 17:36

  • 1
    Börü filmiyle vizyonda olan Can Nergis, Milliyet'ten Sercan Kısmet'e konuştu. “Nitelikli, haz alacağım ve kaliteli işler bekliyorum” diyen Kısmet bilinmeyenlerini anlattı.

    Börü altı bölüm ekrana geldikten sonra finalini sinemada yaptı. Sebebi ne?

    - Çok zekice bir iş... Altı bölüm boyunca izleyenleri pür dikkat bir televizyon serisine bağlıyorsunuz ve tam finali geliyor, “Haydi arkadaşlar biz emek verdik, şimdi sıra sizde, sinema salonuna gidin” diyorsunuz. Böylece dizi seyircisini sinemayla buluşturarak insanları teşvik ediyorsunuz.
  • 2
    Çok aksiyon sahnesi var, çekimler nasıl geçti?

    - Biz gerek oyuncu arkadaşlarım, gerek teknik ekip olarak bu işe ruhumuzu koyduk. Gerçekten zorlu bir projeydi. Genelde aksiyon sahnelerini beceremiyoruz ama ben ‘Börü’ için kendi adıma tam not aldığımızı düşünüyorum.
  • 3
    Projede 15 Temmuz gecesini anlatıyor. Sette neler hissettiniz?

    - Millet olarak yaşadığımız, bire bir şahit olduğumuz darbe haliydi. Bunu oynamak elbette sıradan bir işten çok daha zor. Ucu bize, insanımıza ve kalplerin en derinine dokunuyor.
  • 4
    Börü’yle ilgili nasıl geri dönüşler aldınız?

    - İzleyenler kulaklarımı epey çınlatıyor (gülüyor). İşin şakası, “İyi ki içinde bulunmuşum” dedirtiyor. Gelen yorumlardan oyuncu olarak çok mutluyum.
  • 5
    Dizilere ara verdiniz? Set saatleri yüzünde mi, yoksa istediğiniz proje mi gelmedi?

    - Aslında ara vermedik, teklifler var. Reklam verenler ve kanalların, dizilerin durumu ortada... Sırf bir proje yapmış olmak için gelen teklifleri kabul etmek istemiyorum. Nitelikli, haz alacağım ve kaliteli işler bekliyorum. Gerçekten doğru işi seçebilmek çok önemli.
  • 6
    Tekne işiyle uğraşıyorsunuz, başka bir sektörle ilgili misiniz?

    - Kendimi bildim bileli teknelerdeyim, kaptanlık belgem var. Yurt dışında da yaptım. Ticaretle de uğraşıyorum. 35-40 ülkedeki tecrübelerimi şimdi sunmaya çalışıyorum. Nişantaşı’nda yeni bir güzellik merkezi açtık. Sakal serumu işiyle ilgileniyorum. Tayland’dan özel bitkisel ürünleri getiriyorum, oraya gidemeyecek arkadaşlarımız için... Ticarette çok aktif biriyim.
  • 7
    Evlilik ve çocuktan sonra hayatınızda neler değişti?

    - Hayatımda bir düzen istiyordum, bu nedenle evlendim. Hemen ardından da çocuk oldu.

    Baba olmak nasıl bir duygu?

    - Çok güzel bir duygu... Keşke işlerden daha çok zamanım olsa ve daha çok çocuk yapabilsem.
  • 8
    Eşininiz Jelena Milosavljevic model... Türkiye’de oyunculuk teklifleri alıyor mu?

    - Oyuncu olarak reklamlarda yer alıyor zaten... Bunun dışında daha akıcı ve düzgün bir Türkçe konuşabilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Türkçe’sini geliştirdiği taktirde neden dizilerde görmeyelim?

    Eşiniz sizi kıskanıyor mu?

    - Eşim zaten çok düzgün karakterli biri ve bugüne kadar herhangi bir kıskançlık durumu yaşamadık. Bundan sonra da yaşayacağımızı sanmıyorum. Göz önünde olup olmamam eşimi rahatsız etmiyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız