Burak Özçivit'ten Fayriye Evcen'e IMDb övgüsü

Burak Özçivit IMDb'de ‘En İyi 100 Oyuncu’ arasına giren eşine övgüler yağdırdı. Fahriye Evcen, otomobillerinin plakalarındaki ‘A’ harfini bebeğe yorumlayan muhabirlere, “Çok fenasınız, zamanı geldiğinde çocuk yapmak istiyoruz” dedi.

Haberler 10.08.2018 - 09:10

  • 1
    Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Bebek’te objektiflere takıldı. Mide kanseri teşhisi konulan babası Ramazan Evcen’le ilgili konuşan oyuncu, “Süreç biraz sıkıntılıydı. Şimdi durumu çok iyi. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Atlattık, şu an her şey güzel” dedi.

  • 2
    Evcen, yeni aldıkları araç plakasının FBA olmasıyla ilgili, ‘A’ harfinin ne anlama geldiğini soran ve konuyu bebeğe yorumlayan gazetecilere, “Çok fenasınız. Tamamen tesadüf. Zamanı geldiğinde mutlaka çocuk yapmak istiyoruz” yanıtını verdi.

  • 3
    Evcen, eşiyle ilgili çıkan ‘tükenmişlik sendromu’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve kendisini etkilemediğini söyledi.

  • 4
    Araya giren ve şimdiye kadar psikolojik desteğe hiç ihtiyaç duymadığını dile getiren Özçivit, “Hep birlikteyiz, sevdiklerim bana yetiyor” şeklinde konuştu.
  • 5

    Tuba Büyüküstün’le birlikte IMDb Starmetre listesinde ‘En İyi 100 Oyuncu’ arasına girmesi konusunda ise, “Benim için gurur verici” diyen Evcen’e, Özçivit, “Hak ediyor” diyerek övgüler yağdırdı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız