Burak Sergen: Yeraltı dünyasında hakem olmak cazip geldi

Geçtiğimiz haftalarda Ay Yapım imzalı ‘Çukur’ dizisinin kadrosuna dahil olan Burak Sergen, "Yeraltı dünyasında hakem olmak cazip geldi" dedi.

Haberler 11.12.2017 - 17:13

  • 1
    Geçen sezon ekranlara veda eden unutulmaz dizisi ‘Kara Sevda’da rol alan Burak Sergen, Habertürk'e konuştu. Çukur'da yeraltı dünyasının tehlikeli isimlerinden Baykal olarak izleyici karşısına çıkan Sergen bilinmeyenlerini anlattı.
  • 2
    Size “Çukur’da ben de olmalıyım” dedirten neydi?

    Tiyatroda 2 farklı oyunla seyirciyi selamladığım şu dönemde, ‘Çukur’ benim için ekranda yer alabileceğim en doğru projelerden biriydi. Tiyatro açısından yoğun olduğum bir dönemde sevgili menajerim Cem Tatlıtuğ, “Çukur’a düşeceksin” deyince ben de kabul ettim. Gerek senaryoyu gerek canlandırdığım Baykal karakterini bir çırpıda kavradım. ‘Çukur’da, yeraltı dünyasında hakem olmak bana cazip geldi. Şunu da belirtmek isterim, Ay Yapım oyuncu seçiminde nokta atışı yapmış. Özellikle Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz Çiçek’in gelecekleri çok parlak.


  • 3
    Çukur’un, bu kadar kısa sürede benimsenmesinin temel nedeni nedir?

    Toplum olarak ekranda mahalle kültürünü yansıtan dizileri severiz. Aynı bakkaldan alışveriş yapmak, komşuları ziyaret etmek bizim için çok değerlidir. Son yıllarda unutulan mahalle kültürünü hatırlattığımız için merak uyandırdık. Bir de dövme mevzusu da bayağı ilgi çekici tabii. Sokaklarda ‘Çukur’ dövmelerinden geçilmiyor! ‘Çukur’da milyonlara aktardığımız en önemli şey aslında insan insandan üstün değildir öğretisi. ‘Çukur’da bireysel olarak kimse ön plana çıkmıyor, yapımcısından çaycısına kadar bir bütün halinde ekip ruhuyla çalışıyoruz.
  • 4
    Siz mahalle kültüründe mi büyüdünüz?

    Ankara’da Anıttepe’de büyüdüm. Ciddi bir aile ortamı vardı. Mahallede bakkalımız kasabımız, manavımız hatta kabadayılarımız bile belliydi. Ama gelin görün ki günümüzde mahalle kavramının yerini mantar gibi büyüyen rezidanslar ve siteler aldı. Bu kadar betonlaşma insanlığın duygularını köreltiyor.

  • 5
    Gelenekçi biri misiniz?

    Değilim! Geleneklerimizi arkamıza alıp tamamen ön tarafa bakan sanatçılardanım. Hayatta hep yenilik peşinde koşuyorum. Sahnelediğimiz ‘Bir Hayvanat Bahçesi Hikâyesi’ adlı oyunda geniş bir genç kadro var mesela. Gelenekçi çizgiyi kırmaktan hoşlanıyorum. Kendimi sürekli güncelliyorum.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız