Burcu Binici: Beni Yazmeen ile aldattı

Oyuncu Burcu Binici, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Kertenkele'nin Murat Komiser'i Ahmet Kayakesen’in gizemli tavırlarından şüphelenip WhatsApp’ını karıştırdı. Burcu Binici sevgilisinin rol arkadaşı Yazmeen Baker’le yazışmalarını okuyunca da ilişkisini noktaladı.

Haberler 25.10.2016 - 08:47

  • 1

    İLİŞKİYİ BİTİRDİ

    Oyuncu Burcu Binici, (solda) meslektaşı Ahmet Kayakesen’le evliliğe giden ilişkisini noktaladı.
  • 2

    "ROL ARKADAŞIYLA BİRLİKTE"

    Oyuncu, sevgilisinin kendisini “Kertenkele” dizisindeki rol arkadaşı Yazmeen Baker’le aldattığını öne sürdü.
  • 3

    WHATSAPP'TAN ÖĞRENDİ

    Instagram’ına “Ahmet Kayakesen’le olan ilişkim Kertenkele dizisinde oynayan rol arkadaşı Yazmeen Baker’le aldatmasından dolayı bitmiştir” yazan Binici, ilişkiyi sevgilisinin Whats App mesajlarıyla öğrendiğini açıkladı:
  • 4

    "OTEL ODALARINDA BULUŞUYORMUŞ"

    “Aynı evde yaşıyorduk. Son bir aydır set saatleri sürekli uzuyordu. Değişik, gizemli hareketler sergiliyordu. Şüphelendim, WhatsApp’ına girdim. Meğer o kadınla otel odalarında buluşuyormuş.”
  • 5

    "BAYILDIM"

    Aldatıldığını öğrenince fenalık geçirip bayıldığını ve geceyi hastanede geçirdiğini anlatan Burcu Binici, “Ablası da hastaneye geldi. Sonra eve geçip Ahmet’in eşyalarını topladık. O sırada Ahmet geldi."
  • 6

    "CANIM ÇOK YANIYOR"

    "Ablası bile ‘Sen nasıl bir adamsın! Allah seni kahretsin’ dedi ona. Canım çok yanıyor” dedi"
  • 7
    Ahmet Kayakesen ve Yazmeen Baker (solda) ise iddialarla ilgili bir açıklama yapmadı.
  • 8

    AHMET KAYAKESEN KİMDİR?

    Kertenkele dizisinin Murat Komiser'in Ahmet Kayakesen 1984 yılında İzmir'de doğdu. Çılgın Dersane dizisi ile kariyerine adım attı ve Kocamın Ailesi dizisi ile ekranların tanınan yüzü haline geldi.

    Rol aldığı projeler: 

    2016 - Hanım Köylü
    2014 - Kocamın Ailesi
    2013 - Çılgın Dersane 3 (Sinema Filmi)

  • 9

    BURCU BİNİCİ KİMDİR?

    Burcu Binici, 6 Temmuz 1986 yılında Erzurum'da doğdu. Aydın'da büyüdü. 5 yaşından bu yana dans eden Burcu Binici, Anadolu Ateşi dans grubunda bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı.

    Bütün aksanları yapabilen Binici'nin yeteneğini ise İlkay Doğan keşfetti. Meral Okay, Bir Bulut Olsam'ın Gülengül karakterini teklif etti ve oyunculuğa ilk adımını attı.

    Rol aldığı projeler


    2012 Uçurum - Roksan
    2012 Sarı Siyah
    2012 Biz Babasız Büyüdük
    2012 6 Mantı - Ayla
    2010 Sensiz Yaşayamam - Nehir
    2010-2011 Düriye'nin Güğümleri - Huriye
    2009 Bir Bulut Olsam - Gülengül
    2009 Arka Sokaklar - Güler

  • 10

    YAZMEEN BAKER KİMDİR?

    Kertenkele'de Ateş karakterini canlandıran Yazmeen Baker Kızıl Ejder'in sevgilisidir. Kızıl Ejder ile işbirliği yapar. Karate, Kung Fu, Marital Arts ve Kılıç kullanma eğitimi almış ve bu konularda uzmandır. En büyük düşmanı Maskeli Kız / Zeynep'tir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız