Caner Erkin'den Asena Atalay'a karşı otomobil hamlesi (Sözlerinin arkasında durdu)

Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay için yazdıklarının arkasında durdu "Kimin ne düşündüğü umurumda değil. Ben doğruları yazdım" dedi. Erkin'in, Atalay'ın babasına tahsis ettiği lüks aracın kendisine iade edilmesi için başvuruda bulunduğu iddia edildi.

Haberler 30.01.2017 - 08:55 Son Güncelleme : 30.01.2017 - 09:02

  • 1
    Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin önceki akşam eşi Şükran Ovalı ile Zorlu Center çıkışı görüntülendi.
  • 2
    Erkin, sosyal medya hesabı üzerinden, “Asena evliyken üçüncü şahıslarla birlikte oldu” sözleriyle ilgili sorulara, “Bir yere yetişeceğiz kusura bakmayın lütfen. Asena için bütün açıklamaları yaptım. Her şeyi de yazdım. Avukatım da her şeyi düzenli şekilde yürütüyor” dedi.
  • 3
    “Sosyal medyadaki yazınıza bazı gazeteciler tepki gösterdi. Siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna futbolcu, “O benim için önemli değil. Doğruları yazdım ben. Her şey gerçek” yanıtını verdi.
  • 4
    Sabah'ın haberine göre; 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay tarafından hakkında icra takibi başlatılan milli futbolcu Caner Erkin'den "otomobil" hamlesi geldi.
  • 5
    Sabah'ın haberine göre; 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay tarafından hakkında icra takibi başlatılan milli futbolcu Caner Erkin'den "otomobil" hamlesi geldi.
  • 6
    Bir dönem adı Asena Atalay’la anılan Berkay, Caner Erkin’in sözleri hatırlatılmış ve “Çıkan haberlerde sizin de adınız geçti, Caner Erkin’in bu sözlerine ne diyeceksiniz?” diye sorulmuştu. Şarkıcı, “Üçüncü kişiler diyor, kişi demiyor. ‘Kişiler’ olunca bir kişi olmuyor zaten. Konunun benimle alakası yok. Beni ilgilendiren bir konu değil" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız