Cara ve Poppy Delevingne 'hayallerindeki kız kardeş evi'ni 3,75 milyon dolara satıyor

Süper model kardeşler Cara ve Poppy Delevingne, dört yıl önce Jared Leto'dan aldıkları evi, 1,25 milyon dolar karla satışa çıkardı.

Haberler 17.02.2021 - 06:59

  • 1
    Süper model kardeşler Cara (28) ve Poppy Delevingne (34), Hollywood Hills’teki lüks evlerini 3,75 milyon dolara satışa çıkardı. İkili, evi dört yıl önce 2,5 milyon dolara satın almıştı.
  • 2

    Dünyaca ünlü İngiliz kardeşler, 2017'de Amerika'nın West Coast bölgesindeki iki katlı evi ortaklaşa satın aldı, ancak şimdi satışa çıkararak önemli bir kâr elde etmeyi bekliyorlar.

  • 3

    Kardeşlerin Oscar ödüllü aktör Jared Leto'dan aldıkları yaklaşık 400 metrekarelik ev, 'sessiz' bir Hollywood caddesindeki birinci sınıf konumu sayesinde, içinde yaşayana inzivaya çekilme imkanı sağlıyor.

  • 4

    Evin, palmiye ağaçları ve tropikal bitki örtüsüyle çevrili açık alanında, rahat oturma yerleri ve şezlonglarla dolu havuzlu verandası bulunuyor.

    Hamam, spa ve açık alanda barbekü keyfi imkanı olan evde Cara ve Poppy kardeşler, evin iç mekan tasarımı için 18 ay boyunca mimar Nicolò Bini ile birlikte çalıştı.

  • 5

    1,5 YILDA TROPİKAL TEMALI DEKORASYON 

    Observer'a göre Poppy ve Cara Delevingne kardeşler, 2017'de 2,05 milyon dolara aktör Jared Leto'dan 1950'lerin tarzında dönemiş dört yataklı, üç banyolu evi satın aldı. 18 ay boyunca süren dekorasyon çalışmasıyla tropikal temalı bir ev yarattı.

  • 6

    Cara Delevingne, Los Angeles'taki yalnızlığını kardeşiyle bu evde yaşama şansı yakalayarak aştığını söyledi.

    Poppy Delevingne ise “Bu, hayalimizdeki kız kardeş evini inşa etme şansıydı” diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız