Cem Özer'den Sinan Çetin'e: Psikolojik suçluluk hissettirir

Sinan Çetin'in, "Cem Özer filmde devam etmeyecek. Sözleşmeyi biz fesih ediyoruz, kendisini oyundan atıyoruz" açıklamasının ardından Cem Özer'den yanıt geldi. Özer, "Sinan’ın çalışma şartlarını herkes bilir sürekli ‘çabuk, çabuk’ deyip ortada dolaşır. İnsanda bir psikolojik suçluluk hissettirir. Ben sonuna kadar hakkımı savunacağım" dedi.

Haberler 30.01.2019 - 14:08

  • 1
    Sinan Çetin'in yönetmenliğini yaptığı filmin çekimlerinde sakatlanan Cem Özer'in hastane masraflarının karşılanmadığı ve Çetin'in yanında olmadığı yönündeki iddialarına yönelik ünlü yönetmen açıklamalarda bulunmuştu.


  • 2
    Çetin, "Hastane masrafları için elimizden geleni yapacağız" Bilmiyorum, nedir o masraflar… Bize yansıyan masraflar kırık, çıkıktan dolayı olan masraflar değil onun hastanede 42 gün yatmasından doğan masraflar. Biz o kadarını karşılayamayız. Kırık, çıkıktan doğan her türlü masrafları karşılayacağız. Biz çok mağdur olduk. 42 gün set bekledi. Cem Özer filmde devam etmeyecek. Hakkımızda yalan söylemeseydi devam ederdi ama artık etmeyeceğiz. Bir sözleşme imzaladık, sözleşmeyi biz feshi ediyoruz, kendisini oyundan atıyoruz" demişti.



  • 3
    Sinan Çetin'in açıklamalarına Cem Özer sessiz kalmadı. 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Özer şunları söyledi; "Benim için güzel şeyler de söylemiş sağ olsun. Kendisi iyi bir yönetmendir, onun aleyhinde bir şey söylemedim. Ama ben yalan söylemiyorum ‘Beni çukura attılar demedim ki’ tabii ki çukura ben atladım. Orada bir dublör vardı da durun ‘dublör atlamasın, ben atlayayım’ da demedim"


  • 4
    "Ama bana kimse de atlama, ‘sen atlarsın ben çekmem’ demedi ki, hiçbir önlem alınmadı. Bir şey rica ettim, ‘çukurun üstünü aç, ben atlayacağım yeri göreyim. Çukurun içine karton üstüne de minder koyu’ dedim. Sadece 5 cm minder koydular, üstünü de açmadılar ben atladığım yeri görmedim. Sinan’ın çalışma şartlarını herkes bilir sürekli ‘çabuk, çabuk’ deyip ortada dolaşır. İnsanda bir psikolojik suçluluk hissettirir."


  • 5
    "Mahkemeye başvuracağım, ben kırık, çıkığın masrafını talep ediyorum. Başka bir şey istemiyorum. Doktor arkadaşımdı, tutan paranın %50’sini indirttim. 79 bin TL ’idi 40’a indirttik. Sinan’lar bize 6 bin TL teklif etti. Benim ayağım içinde 8 bin TL’lik vida var zaten!"


  • 6
    "Sinan Çetin markası 40 bin liraymış demek ki. Bir de 'hastaneyi ödeyemeyiz' diyor. Sinan bu filmi Kültür Bakanlığı’ndan aldığı parayla, babasından kalan emekli parasıyla yapıyor. Durumu kötü bir yapımcı yazık! Hekimler bilir, kırık çıkıkta emboli atması en yüksek durumdur. Ben bu durumdan dolayı 42 gün yattım. Sinan Çetin’in elini vicdanına koyup düşünmesi lazım."


  • 7
    "Sette gerekli önlem var mıydı? Sinan Çetin bugüne kadar konuşmadı, konuşmadı. Bugün mü konuştu? Her şeyini düzenledi, adamlarını buldu şimdi mi konuşmak aklıma geldi? ‘Cem abi boşuna uğraşma’ diyorlar. Ben sonuna kadar hakkımı savunacağım."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız