Cenk Tosun'un takım arkadaşı, Theo Walcott: Harry Potter serisinin 5. filminde oynayacaktım

Arsenal'den Everton'a transfer olarak Cenk Tosun'un yeni takım arkadaşı olan Theo Walcott, az kalsın Harry Potter serisinin 5. filminde sahne alacağını açıkladı.

Haberler 25.01.2018 - 14:36

  • 1

    Everton'ın yeni transferi Theo Walcott, Harry Potter serisinin 5. filmini (Harry Potter and the Order of the Phoenix ) amcası David Yates'in çektiğini belirtirken, kendisine de filmde kısa bir sahne ayrıldığını ve bunu Harry Potter oyuncuları ve kast ekibinin de onayladığını açıkladı.

  • 2
    28 yaşındaki İngiliz futbolcu buna karşın yeterli vakti bulamadığı için bu daveti kibarca reddettiğini söyledi.
  • 3
    20 milyon pound ile transfer olan futbolcu eğer filmde oynasaydı, bunun Quidditch oyunlarının olduğu bir sahne olacağını belirtti.
  • 4
    Konuyla ilgili konuşan Walcott: Amcam bana geldi ve bu durumdan bahsetti. Ben de serinin tüm filmerini neredeyse ezbere bilen, koyu bir Harry Potter fanatiğiyim. Ancak çok fazla vaktim gidecekti ve bunun için yeterli zamanım yoktu. O yüzden teklifi reddetmek zorunda kaldım" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız