Cesur ve Güzel dizisinin oyuncuları ve karakterleri (Cesur ve Güzel'de kim kimdir?)

Star TV'de perşembe akşamları ekrana gelen, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerde olduğu Cesur ve Güzel'in final bölümünde iki önemli ayrılık yaşandı. Tilbe Saran, Okday Korunan, Nihan Büyükağaç ve Erkan Avcı'dan sonra Tamer Levent ve Yiğit Özşener  diziye veda etti.

Haberler ntv.com.tr 22.06.2017 - 23:48

  • 1
    Cesur ve Güzel'in final bölümünde iki veda yaşandı. Sühan'ın (Tuba Büyüküstü) babası Tahsin Korludağ, (Tamer Levent) Rıza'yı (Yiğit Özşener) yakalamak için işbirliği yaptığı Cesur'u (Kıvanç Tatlıtuğ) kandırdı.
  • 2
    Ancak bu sefer Cesur'a iyilik yapmak için yalan söyleyen Tahsin Korludağ, kızı ve oğlunun intikamını almak için Rıza ile birlikte içinde bulunduğu tekneyi patlattı.
  • 3
    Böylece final bölümünde Tamer Levent ve Yiğit Özşener diziye veda etti. İşte dizide daha önce yaşanan ayrılıklar ve oyunlar hakkında bilgiler.
  • 4
    Star TV'nin 22 Haziran'da final yapmaya hazırlanan dizisi Cesur ve Güzel'de Sühan'ın (Tuba Büyüküstü) ağabeyi Korhan Korludağ karakterini canlandıran Erkan Avcı diziye veda etti. Korhan'ın, Rıza (Yiğit Özşener) tarafından vurularak öldürülmesi dizinin mutlu sonla bitip bitmeyeceğini yönündeki merakı arttırdı.
  • 5
    Cesur ve Güzel'de daha önce Fügen karakterini canlandıran Tilbe Saran, Salih'e hayat veren Okday Korunan ve Adalet'i oynayan Nihan Büyükağaç diziye veda etmişti.
  • 6

    Cesur ve Güzel'de hangi oyuncu hangi rolde yer alıyor? Karakterlerin özellikleri neler? İşte Cesur ve Güzel oyuncuları ve canlandırdıkları roller...

  • 7

    CESUR ALEMDAR (KIVANÇ TATLITUĞ)

    Yakışıklı ve gizemli bir genç adam olan Cesur Alemdaroğlu, Korludağ’a  geldiğinde kafasında babasının çalınan hayatını geri almak vardır.  Cesareti ve kararlılığıyla Korludağ’da yıllardır süregelen düzenin değişeceğini ilan eder.  İlk başlarda  umursamaz, zengin bir çapkın gibi görünen Cesur’un hayatında aşktan ve paradan çok daha önemli şeyler olduğu zaman içinde anlaşılacaktır.  Her hamlesini dikkatle ve bir savaşçı gibi planlayan Cesur’un, en büyük mücadelesi her şeye rağmen, söz geçiremediği kalbiyle olacaktır.

  • 8

    SÜHAN KORLUDAĞ (TUBA BÜYÜKÜSTÜN)

    Genç, başarılı ve güçlü bir kadın olan Sühan, babası Tahsin Korludağ’ın göz bebeğidir. Kendi yetiştirdiği çiçeklerden ürettiği ünlü bir parfüm markasının sahibidir. Damarına basılmadığı sürece sakin ve sevimli bir yapıda olan Sühan gerektiğinde dikenlerini çıkarmaktan çekinmez, ne de olsa o babasının kızıdır. Cesur’un hayatına girmesiyle, Sühan’ın dünyası alt üst olur. Bu gizemli adam ona varlığından haberdar olmadığı duyguları hissettirecek, Cesur'la birlikte geçmişin sırlarına doğru bir yolculuğa sürüklenirken güvendiği her şeyi sorgulayacaktır.

  • 9

    TAHSİN KORLUDAĞ (TAMER LEVENT)

    Korludağ Kasabası'nın en büyük toprak sahibi, ve kurucusudur.  Ailesini büyütmek kök salmak tutkusunun en büyük sebebi köksüz olmasıdır. İstanbul'un hemen kenarında vaktiyle türlü şekilllerde sahip olduğu  arazilerle kendine bir imparatorluk kurmuştur.  Birdenbire hayatlarına giren Cesur Alemdaroğlu ile kısa sürede bir güç savaşı içine girer.  Cesur’a ne kadar öfkelense de onun mertliğinden, zekasından ve dik duruşundan etkilenir.

  • 10

    RIZA (YİĞİT ÖZŞENER)

    ‘Kaybedenler Kulübü’ filminde Nejat İşler’le başrolü paylaştıktan sonra daha geniş kitlelerce tanınan oyuncu Yiğit Özşener, 'Cesur ve Güzel'in oyuncu kadrosuna katıldı.

    Üç yıldır ekranlardan uzak olan Özşener, dizide Nihan Büyükağaç’ın canlandırdığı Adalet karakterinin yaklaşık 30 senedir hapiste yatan gizemli ağabeyi 'Rıza' karakterini canlandıracak.

    Dizinin şimdiye kadar yayınlanan bölümlerinde Rıza'nın yüzünü görmeden hikayesine tanık olan seyirciler, gizemli karakterin kimliğini 15. bölümde öğrenecek.

    Hapishaneden nakli sırasında firar eden Rıza, yeni bölümde Korludağ Kasabası'nın, özellikle Tahsin (Tamer Levent) ve Adalet'in korkulu rüyası olacak.

  • 11

    MİHRİBAN (DEVRİM YAKUT)

    Korludağ'da yaşayan Mihriban Aydınbaş güçlü bir kadındır. Tahsin Korludağ  yıllar önce Mihriban’ı nikah masasında gelinliğiyle bırakmış, ve Sühan’ın annesiyle evlenmeyi seçmiştir.. Bu hikaye aralarında yıllar içinde giderek daha kemikleşen bir düğüme dönüşmüştür.. Mihriban  Tahsin Korludağa inat, yeni bir hayat kurar, ve Tahsinle zaman içinde ortak olur.. ancak aralarındaki  soğuk savaş sürmektedir.  Cesur kasabaya geldiğinde Mihriban Tahsin Korludağ’a karşı yanında bir müttefik bulduğunun farkındadır. Cesurla birlikte attığı her adım, yıllardır özlemini duyduğu zafere bir adım daha yaklaşmasına neden olacaktır.

  • 12

    KORHAN KORLUDAĞ (ERKAN AVCI)

    Korhan, sakin  ılımlı sevecen yapısıyla babası gibi olamayacağını çok önceden anlamış, ve babasına teslim olmuş, O’nun gölgesinde yaşayan bir adamdır. Tahsin Korludağ’ın hayalindeki erkek evlat olmadığının da çok farkındadır.. Karısı Cahide’nin kanatları altında, onun itmesiyle Korludağ’daki hayatına motive olan, Korhan’ın ailedeki yeri, Cahide’nin hamile olduğunu öğrendiği gün değişir.. Babasının bir anda gözbebeği olur..

  • 13

    BÜLENT (SERKAN ALTUNORAK)

    Mihriban’ın oğlu, Sühan'ın sevgilisi olan Bülent, hırslı bir adamdır. Çocukluğundan beri tanıştığı Sühan ile evlenerek kendisini ve Korludağ’daki yerini garantiye almak istemektedir. Cesur'un hayatlarına girmesiyle , ilk büyük hatasını yapar... Cahide ile yapacağı işbirliği başına giderek büyüyen belalar açacak, bu süreçte daha tehlikeli bir adam haline gelecek olan Bülent, Cesur’un en büyük düşmanı olduğunun farkındadır.

  • 14

    CAHİDE KORLUDAĞ (SEZİN AKBAŞOĞULLARI)

    Korhan'ın eşi Cahide ünlü olamamış bir oyuncudur. Tahsin Korludağ’ın oğlu Korhan’la evlendikten sonra arzu ettiği hayata sahip olur. oldukça hırslı ve akıllı bir kadındır. Korhan'ın üzerinde etkisi oldukça yüksektir. Her şeyin sahibi olmak için Tahsin Korludağ’ın ölmesini beklememeye kararlıdır. Bu uğurda elini kana bulamaktan bile çekinmeyecektir. Tehlikeli dostları, dostlukları vardır.

  • 15

    KEMAL (FIRAT ALTUNMEŞE)

    Korludağların seyisi olan Kemal, kahyanın kızı Şirin ile nişanlıdır. Korludağ çiftliğinden kovulan Kemali Cesur işe alır. Şirin'le evlendikten sonra Cesur'un çiftliğinde yaşarlar. Kemal, Cesur’un zaman içinde en yakın arkadaşı ve sırdaşı olacaktır.

  • 16

    ŞİRİN (IRMAK ÖRNEK)

    Şirin, Korludağların kahyası olan Salih ve Reyhan'ın kızı, Sühan'ın ise en yakın arkadaşı, sırdaşıdır. Kemal ile nişanlıdı. Sühan’la Cesur arasındaki posta güvercini ve bu aşkın en büyük destekçisidir.

  • 17

    RIFAT (MÜFİT KAYACAN)

    Rıfat, Cesur’un bütün sırrını bilen eski polis memuru, şimdilerde bir araba tamirhanesinin sahibidir. Korludağ’ın dışında yaşar, ortalarda görünmez ama Cesur’un can dostudur.

  • 18

    SALİH  (OKDAY KORUNAN)

    Korludağların kahyası olan Salih, Tahsin'in sağ koludur. Ailenin gölge koruyucusu, Tahsin Korludağ’ın karanlığının bekçisidir. Korludağların sırrını korumak için yapmayacağı şey yoktur.

  • 19

    BANU (GÖZDE TÜRKPENÇE)

    Banu, Cesur'un avukat olan kız arkadaşıdır. Cesur’un sırrını bilir. İntikamını almasında en büyük hedef ortağıdır. Okul yıllarında Cesur'la aşk yaşarlar. Büyüdükçe herkes kendi hayatına doğru ilerler. Ama ortak sırları Banu'yu Cesur’a yakınlaştırır. Zaman içinde Cesur’un Sühan’a duyduğu yakınlığı kıskanan Banu, Cesur’u çok şaşırtacaktır.

  • 20

    REYHAN (IŞIL DAYIOĞLU)

    Reyhan Korludağların emektar hizmetçisidir. Evin kahyası Salih'in eşi, Şirin'in annesidir. Kocası Salih’in karanlığından haberi yoktur. Kızı gibi aydınlık bir kadındır.

  • 21

    HÜLYA (ZEYNEP KIZILTAN)

    Hülya bir hayat kadınıdır, Cahide ile yaptığı anlaşmayla istediği lüks yaşama ulaşmayı hedeflemektedir. Cahide’nin hayatındaki en önemli ama en tehlikeli kadındır. Taşıdığı emanet Cahide'yle ömür boyu sürecek bir ortaklık kazandıracaktır.

  • 22

    NECLA (CANSU TÜNEDİR)

    Adalet'in eczanesinde çalışmakta olan Necla, cıvıl cıvıl neşeli bir kızdır; tek kusuru sır tutamamaktır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız