CNBC-e Dergi'den hediye tarot

CNBC-e’nin yeni dizisi Merlin’in fantastik dünyası, izleyenleri büyüsü altına aldı ! Bu nedenle, CNBC-e Dergi, bu ay okurlarına sıradışı bir hediye veriyor.

Haberler 02.10.2009 - 16:42

  • 1

    Merlin Tarot Kartları

    CNBC-e’nin yeni dizisi Merlin’in fantastik dünyası, izleyenleri büyüsü altına aldı ! Bu nedenle, CNBC-e Dergi, bu ay okurlarına sıradışı bir hediye veriyor. Dergi ile hediye edilen Tarot kartları, geleceğinizi ve merak ettiğiniz soruları bir gizem olmaktan çıkarıyor. Üç değişik yöntemle açılan tarot kartları CNBC-e Dergi’nin okurlarına bugüne dek armağan ettiği belki de en heyecan uyandırıcı hediye ! Kelt Haçı Yöntemi, Çapraz Açılım ve İlişki Açılımı adını taşıyan Tarot bakma yöntemlerinin ayrıntıları da bu ayki CNBC-e Dergi’de... Peki, yüzyıllardır insanların ilgisini çeken ve tutkunlarının sayısı her dönem katlanarak artan Tarot kartları ne anlama geliyor ? Şimdi bu kartları sırayla görün, ne anlama geldiklerini okuyun ve gizemli, heyecan uyandıran bir dünyayı keşfedin !
  • 2

    JOKER

    Düz: Yeni bir döneme giriyorsunuz. Önemli bir karar aşamasındasınız. Beklenmedik anda gelen şans doğru kullanılırsa başarı getirecek bir fırsata dönüşebilir. Kaygısızlık, dertsizlik, neşe. Ters: Tecrübesizliğin yol açtığı hatalar söz konusu. Fırsatlar kaçabilir. Düşüncesizce yapılan bir davranışın ya da alınan bir kararın yol açacağı sorunlar kapıda.
  • 3

    BÜYÜCÜ

    Düz: Yaratıcılığa ve beceriye işaret eder. Aynı zamanda cesaret ve başarı habercisi. Başarıya giden adımların doğru planlandığının, olgun kişiliğin göstergesi. Ters: Korkaklık, irade zayıflığı, tedirginlik ve depresyon. Kararsızlığın kayba yol açacağı yönünde bir uyarı.
  • 4

    AZİZE

    Düz: Sezgilerinize kulak verin. Bilinçaltındaki gizli bir durum ortaya çıkabilir. Bilgili, güçlü bir kadının etkisi. Erkek, hayalindeki kadına rastlayabilir. Ters: Kibir, dikkafalılık ve kendini beğenmenin işareti. Duygusal çalkantılar ya da eğlenceye düşkünlük söz konusu. Erkekler, kadınlarla ilişkilerinde duygusal anlamda köle muamelesi görebilir.
  • 5

    İMPARATORİÇE

    Düz: Değişim ve yenilenme dönemi. Zenginlik, bolluk, konfor. Bu dönemde başlanan iş, başarıyla sonuçlanır. Evlilik, annelik, gebelik, yuvada istikrarın işareti. Yaratıcı yetenekler artacak. Güzelliklerin, doğanın farkına varmak. Ters: Kötü bir döneme hazır olun. Maddi kayıplar olabilir. Aşkta ve ilişkilerde kara bulutlar var. Ruhsal dengesizlik.
  • 6

    İMPARATOR

    Düz: Liderlik etme, otorite, azim, mücadele. Saygı duyulan kimse. Ters: İradenin zayıflaması, gücün yitirilmesi. İktidarsızlık. Aileye bağımlılık. Otoriter biri karşısında varlık gösterememe.
  • 7

    AZİZ

    Düz: Manevi dünyaya yöneliş. Ruhani liderle karşılaşma. İnancın güçlenmesi. Ters: İnancın yitirilmesi. Güvensizlik, kötü tavsiyeler. Bildiklerini kendine saklayarak güç yaratma.
  • 8

    AŞIKLAR

    Düz: Yeni bir başlangıç. Duygusal bir ilişki. Evlilik. İlişkileri kuvvetlendirme gereği. Tutku, ihtiras. Maddi ve manevi dünya arasında denge bulma ihtiyacı söz konusu. Ters: Gereksiz endişeler yüzünden kaçırılacak bir fırsata işaret eder. Yanlış bir seçim söz konusu olabilir. Boşanma, ihanet, aldatılma, yani köklü ilişkilerde sarsılma görülebilir. Zorlu bir sınav.
  • 9

    ARABA

    Düz: Sonuçları olumlu olacak bir gelişme kapıda. Sabır ve özveri başarıyı getirecek. Engeller ve rakipler ortadan kalkacak. Kazançlı bir iş ya da başarı getirecek bir ilişki. Ters: Hastalık, huzursuzluk olarak yorumlanır. Yanlış planlar, kısa süreli başarılar olabilir. Yıkıp geçmeyi, bencilliği, umutsuzluğu simgeler. Kurnazlık yoluyla kazanma çabası.
  • 10

    GÜÇ

    Düz: Maddi ve manevi dünya arasındaki denge beraberinde gücü de getirecek. Karakterin olumlu yönde gelişmesi. Cesaret, irade, azim. İlişkilerde yeni bir dönem. Cesur bir sevgili. Acıma duygusu, başkalarını düşünme. Ters: Maddi ve manevi dünya arasında dengesizlik, ruhsal bozukluk. Zengin olma hırsı. Beceriksizlik ve korkaklık gösterileceği yönünde bir uyarı. Zalimlik. Ahlaksızlık.
  • 11

    ERMİŞ

    Düz: Ruhani yolculuk. Günlük hırslardan vazgeçme, kendini maneviyata yöneltme. İrade ve sezgilerin kuvvetleniyor. Herhangi bir konuda öğrenme sürecinin başlamasına işaret eder. Ters: Başarısız sezgiler, yanlış planlar. Tedbirsizliğin yol açabileceği zarara hazırlıklı olun. Çevrenizde sizi yanlış yönlendiren biri var.
  • 12

    KADER ÇARKI

    Düz: Olumlu bir kader devresinin başlangıcnı müjdeler. Şansın açılması, büyük fırsatların habercisi. İyilik yapacağınız bir dönem. Kaderin kabullenişi. Ters: Beklenen fırsatların ortaya çıkmaması. İyi bir dönemin sona ermesi. Mutsuzluk ve başarısızlık. Kötülüğe karşı kötülük. Korkak davranmak.
  • 13

    ADALET

    Düz: Mahkeme, adli bir olay. Adil bir ortaklık, uzlaşma ya da anlaşma. Dengeli bir hayatı ve karakteri simgeler. İtibar edilen birisi. Zeka. Centilmenlik, dürüstlük. Mantıklı davranmanın gerekliliğini işaret eder. Ters: Zararınıza sonuçlanacak adli bir olay. Adaletsizlik. Gerçekleri göremeyen zayıf kişiliği temsil eder. Ahlak yoksunluğu.
  • 14

    ASILAN ADAM

    Düz: Hastalık, işsizlik. Kararların ve işlerin ertelenmesi. Maddi kazanç hırsını geri plana atacağınız bir dönem. Zihinsel becerilerin kuvvetlenmesi söz konusu. Ters: Maddi kazanç hırsı. Para için etik kuralları önemsememek. Kibir, bencillik. Depresyon. Bilinç ve bilinçaltı karmaşa yaşanabilir.
  • 15

    ÖLÜM

    Düz: Engellenemeyen büyük bir değişimin habercisi. Kişinin ruhsal dünyasında yeni bir dönem. Eski fikirler değerlerini yitirebilir. Bir ilişki sona erebilir. Hastalık, ölüm, kayıp olabilir. Ters: Ölüm tehlikesi atlatma ya da bir felaketten kurtulma. Herhangi bir konuda mecburiyeti işaret eder. Beklenenden yavaş gelişen bir olay.
  • 16

    DENGE

    Düz: İlişkilerde uyum. Güçlü bir karakter, irade. Kaderde olumlu bir devre. Karlı bir ortaklığın habercisidir. Başarılı yöneticiliğe işaret eder. Maddi hırslarınızdan sıyrıldığınız bir dönem. Ters: Uyumsuzluk, dengesizlik. Gereksiz çatışmalar yüzünden ilişkiler veya anlaşmalar bozulabilir. Ayrılık. Kaderde kötü bir dönem, başarısızlık. Maddi hırsların esiri olmayın.
  • 17

    ŞEYTAN

    Düz: Esaret, özgürlüğün kaybı, kontrolün yitirilmesi. İstenmeyen bir güce ya da birine bağlanma durumu olabilir. Ruhsal sarsıntı, depresyon, melankoli, tatminsizlik söz konusu. Ters: Ruhsal aydınlanmanın başlaması. Özgürlüğün yeniden kazanılması. Bencilce isteklerinizi sonlandıracağınız bir dönem. İçgüdülerinizi kontrol altına alıyorsunuz.
  • 18

    KULE

    Düz: Kaderde kötü bir dönem. Karmaşa veya kaos kapıda. Yaşam standartlarınızda gerileme olabilir. Ani bir felakete ya da yıkıma hazırlıklı olun. Özel ilişkilerde kayıplar yaşanabilir. Ters: Haksızlığa uğrama, ihanet. Çöküşü hızlandıracak gelişmeler yaşanabilir. İnsanların güvenini kazanmakta zorlanabilirsiniz.
  • 19

    YILDIZ

    Düz: Şans, önemli bir fırsat. Ruhsal rahatlama, güven, inanç, umudu temsil eder. İş hayatında başarı, kazanç getirecek bir yatırımı müjdeler. Aşkta ve ilişkilerde neşeli bir dönem. Ters: İnatçılık, kötümserlik, gurur ve kibri simgeler. Güç kaybı yaşanabilir. Belirsizlik, içten içe şüphe, inanç yoksunluğu ve fırsatların farkına varamama durumunun oluşması.
  • 20

    AY

    Düz: Gizli düşmanlık, aldatılma ve tuzaklara dikkat. Ani hatalardan sakının. Tehlikeler, kararsızlık, belirsizlik, sevilen birinin başına gelebilecek bir şanssızlık. Ters: Küçük sorunların dışında sakin ve huzurlu bir ortamın habercisi. Bilinmeyene karşı dikkatlı olunması yönünde bir uyarı. Bir ihanetin kısa sürede fark edilip üstesinden gelineceğinin habercisi.
  • 21

    GÜNEŞ

    Düz: Olumlu bir dönem. Zorluklar aşılıyor. Hedefe ulaşılacağının habercisidir. Sanat veya bilim alanında başarı ve takdir edilme. Ruhun ve zihnin rahatlaması. Küçük şeylerden zevk alma. Tüm ilişkilerde huzur. Ters: Ruhsal karmaşa, zihinsel huzursuzluk. Hedeflerin gerçekleşmemesi. Mutsuzluk, bozulan ilişkiler, ailede huzursuzluk. İşsizlik, boş hayallere kapılma. Kötü bir duruma düşme.
  • 22

    MAHKEME

    Düz: Zindelik, olanakların farkına varmak, harekete geçmek. İlerlemelere açık bir dönem, terfi söz konusu. Lehte mahkeme kararı. Önemli ve zor bir seçim yapılacağını işaret eder. Ters: İflas, maddi varlıkta kayıp. Zayıflık, inkar dönemi. Aleyhte mahkeme kararı ya da suçlanma. İlişkilerde hayal kırıklıkları yaşanabilir, fırsatlar kaçabilir.
  • 23

    DÜNYA

    Düz: Başarılı olma, hedeflere ulaşma. Olaylara çok yönlü bakabilme durumu. Aktif olmak, iyi hissetmek, hayattan zevk almak. Yeni bir mekana yolculuk mümkün. Ters: Dar bakış açısı, geleceği görememe. Yanlış kararlar sonucu hayal kırıklığı. İşlerde yavaşlama. Girişimlerin başarısız olması.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız