Coşkun Sabah: Yetkim olsa Twitter'ı yasaklarım

MESAM'a başkan olarak atanan Coşkun Sabah, "Yetkim olsa Twitter'ı yasaklarım" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin geniş yankı uyandırmasının ardından Sabah, Twitter hesabından yeni bir açıklama yayınladı.

Haberler 19.03.2018 - 16:38

  • 1
    Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği'ne (MESAM) başkan olarak atanan Coşkun Sabah, göreve geldikten sonra Posta'ya konuştu. Sabah, "Ben Türkiye'nin bir değeriyim. Bunun lamı cimi yok! Sosyal medyadaki çeteler beni halkın gözünden düşürmeye çalışıyorlar" dedi.
  • 2
    65 yaşındaki Sabah şöyle konuştu: "Sosyal medyada bir çeteler ordusu var. Tamamıyla ruh dengesi kaybolmuş kişiler bunlar. İşleri karşı görüşten olanlara, iftira atma, Beni de halkın gözünden düşürmeye çalışıyorlar."
  • 3
    "Ülkede zaten ayaklanmaların başlangıcı hep bu sosyal medya çetelerinden çıkmıyor mu? Yetkim olsa bir dakika durmam Türkiye’de Twitter’ı yasaklarım."
  • 4
    "Çünkü Twitter artık güzel şeyler için kullanılmıyor. Burayı sadece küfür etme mecrası olarak kullanıyorlar. Bence bunlar Türkiye’nin yüzde 1’i bile değil. 10 gündür sosyal medyada linç ediliyorum."
  • 5
    Bu çetelere sesleniyorum: Körler sağırlar birbirinizi ağırlıyorsunuz. Erdemli kitleler sizin yazdıklarınızın farkında bile değil."
  • 6
    "Yetkim olsa Twitter'ı yasaklarım" sözleriyle sosyal medyada geniş yankı uyandıran Sabah, Twitter hesabından yaptığı yeni açıklamada, "Tweet ile ilgili haberimin içeriğini okumayan, sallıyor. Ben, Twitter sadece küfürlerin, hakaretlerin, iftiraların kol gezdiği, yeni doğmuş çocuğa küfredildiği, 8 tane önemli ve masum insanımızın uçak kazasından sonra binlerce hakaretin ve yürek soğutmanın yazıldığı bir mecrayı konuştum" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız