Demi Lovato: Neyi kaçırdıklarını bilmiyorlar

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Demi Lovato, Expo 2016'da konser verdi. Özellikle gençlerden oluşan geniş bir hayran kitlesine sahip olan Lovato, kır aktivite alanında verdiği konserde on binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberler 03.10.2016 - 10:49 Son Güncelleme : 03.10.2016 - 11:26

  • 1

    KONSER ÖNCESİ HEYECAN

    Bugüne kadar dünyaca ünlü isimleri ve grupları ağırlayan Expo 2016 Antalya, bu kez ABD'li şarkıcı Demi Lovato'nun konserine ev sahipliği yaptı. Lovato'nun on binlerce hayranı saatler öncesinden sergi alanına gelerek konser saatini bekledi. Başlarında 'Demi Lovato' yazılı bantlar, ellerinde Lovato'nun fotoğraflarının yer aldığı 'Seni seviyorum' yazılı afişler taşıyan gençler ilginç görüntüler oluşturdu.
  • 2

    ALKIŞ TUFANI

    Saatler süren bir bekleyişin ardından Lovato sahneye çıktığı an hayranları onu alkış ve ıslıklarla karşıladı. Genç yaşta olmasına rağmen, albümleri, TV programları ile milyonlarca genci ardından sürükleyen Lovato, konser boyunca şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Lovato'nun şarkılarını ezbere bilen gençler, konser boyunca eşlik etti.
  • 3

    "İNANILMAZSINIZ"

    Kendisini dinlemeye gelen hayran kitlesinden etkilenen şarkıcı, "Sizler inanılmaz bir seyirci topluluğusunuz.
  • 4

    "DAHA ÖNCE GÖRMEDİM"

    Sizin gibi şarkılarıma eşlik eden bir seyirci kitlesiyle daha önce hiç karşılaşmadım. Çok güzel sesiniz var" diyerek teşekkür etti.
  • 5

    "ÇOK HEYECANLIYIM"

    "Burada olduğum için çok mutluyum" diyen Demi Lovato, Expo 2016'daki konserlerini iptal eden sanatçılar olduğunu bildiğini belirterek, "Birçok iptal olduğunu biliyorum ama şunu söyleyeyim burada olduğum için çok heyecanlıyım.
  • 6

    TÜRKİYE'DE OLMAK ŞAŞIRTICI

    İptal edenler neyi kaçırdığını bilmiyor çünkü Türkiye'de olmak çok şaşırtıcı ve heyecan verici" dedi.
  • 7

    BEĞENİ TOPLADI

    'Skyscraper', 'Neon Lights', 'Fire Starter', 'Really Don't Care', 'La La Land' ve 'Heart Attack' gibi sevilen şarkılarını seslendiren Lovato, performansıyla büyük beğeni topladı. Lovato hayranları gece boyunca cep telefonlarıyla fotoğraf çekti.
  • 8

    COŞTU, COŞTURDU

    2008 yılında ilk stüdyo albümü 'Don't Forget' ile Amerika Billboard 200 listesine iki numaradan girerek Altın Sertifika ile ödüllendirilen, 2009'da ise ikinci albümü 'Here We Go Again' ile yine Billboard 200 listesinde 1 numaraya oturan genç kuşağın sevgilisi Demi Lovato'nun EXPO 2106 Antalya'daki konseri büyük coşkuya sahne oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız