Dominic West'ten aldatma fotoğrafları sonrası açıklama

The Affair dizisindeki aldatan erkek rolünü gerçek hayata taşıdığı konuşulan Dominic West, rol arkadaşıyla yakınlaşma fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından karısı Catherine FitzGerald ile neler yaşadı, birlikte hangi kararı aldılar? İşte aldatma fotoğrafları sonrası yaşananlar ve çiftin "Hala birlikteyiz" mesajı...

Haberler ntv.com.tr 14.10.2020 - 07:08

  • 1

    The Affair dizisindeki aldatan erkek rolünü gerçek hayata taşımakla suçlanan Dominic West açıklama yaptı.

    West, dört çocuğunun annesi Catherine FitzGerald ile hala birlikte olduklarını ve evliliklerinin sarsılmadığını eşine sarılıp öperek gösterdi.

  • 2

    BAŞBAŞA ROMA GEZİSİ

    50 yaşındaki İngiliz aktör West, The Pursuit Of Love dizisinde 31 yaşındaki rol arkadaşı Lily James ile Roma sokaklarında öpüşürken görüntülenmişti. Daily Mail’de yayımlanan fotoğraflarda West ile James, birlikte scooter’a binerken, akşam yemeğinde birbirlerine sarılırken ve öpüşürken görülmüştü.  

  • 3

    Fotoğraflardan sonra İngiliz medyasında, West’in 2010 yılından bu yana evli olduğu 49 yaşındaki FitzGerald’ın, evliliklerinin güçlü olduğuna inandığı ve bu olaydan dolayı yıkıldığı sözleri ifadesi yer almıştı.

  • 4

    West ve FitzGerald çifti, İngiltere’nin Wiltshire bölgesindeki evlerinin önünde aralarında sorun olmadığını kanıtlamak için poz verdi.

    Çift, basına imzalarıyla birlikte, “Evliliğimiz güçlü ve hala birlikteyiz. Teşekkürler” notunu iletti. Lily James ile çıktığı Rma gezisinden dün döndüğü düşünülen West’in evde eşiyle kriz görüşmesi yaptığı ve sorunun üstesinden bu şekilde gelme kararı aldığı anlaşıldı.

  • 5

    "CATHERINE ŞOKA GİRDİ"

    FitzGerald’ın Daily Mail’e konuşan bir arkadaşı, “Catherine fotoğrafları gördü ve yıkıldı. Öğrenir öğrenmez onunla konuşmaya geldim. Catherine, Dominic’le konuşmaya çalıştı ama o telefonunu açmadı. Catherine şoka girmişti çünkü neler olduğundan haberi yoktu. Onlar birlikteler ve bu yaşanan kırk yılda bir başlarına gelen bir şeydi. Catherine, iyi bir evlilikleri olduğunu düşündü ve şimdi sorunun üstesinden geldiler” dedi.

  • 6

    Tasarımcı FitzGerald, 1995-2002 yılları arasında Edward Lambton ile evliydi. West ile birlikteliklerinden Dora (14), Senan (12), Francis (11) ve Christabel (7) adlarında dört çocuğu var.

  • 7

    West’in Polly Astor ile ilişkisinden 22 yaşında Martha adında bir kızı daha bulunuyor.

  • 8
    Öte yandan Lily James, 5 yıldır bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Matt Smith'ten geçtiğimiz günlerde ayrıldığını açıklamıştı. James'in adı son olarak temmuz ayında birlikte görüntülendiği Captain America rolüyle bilinen Chris Evans'la anılmıştı.
  • 9

    DİZİDE DE BENZER HİKAYE

    Öte yandan West'in başrolde yer aldığı beş sezonluk The Affair dizisi de her ikisi de evli olan iki karakterin yasak ilişkisini konu alıyordu. West, dizide Alison ile tanıştıktan sonra hayatı değişen evli ve çocuklu yazar Noah'ı canlandırıyordu. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız