Elizabeth Hurley, Empire State'in pembe ışıklarını yaktı

Elizabeth Hurley, Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinliği kapsamında Empire State binasının pembe renge dönüşmesi için özel ışıklandırma sistemini çalıştırdı.

Haberler ntv.com.tr 02.10.2019 - 13:12

  • 1

    Elizabeth Hurley, New York’ta düzenlenen Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinliğine damga vurdu.

  • 2

    54 yaşındaki ABD’li oyuncu ve model, meme kanserine dikkat çekmek amacıyla Empire State binasının pembe renge dönüşmesi için özel ışıklandırma sistemini çalıştırdı.  

  • 3

    Dolce & Gabbana imzalı pembe bir elbise giyen Hurley, Estee Lauder’ın Meme Kanseri Kampanyası kapsamında Empire State’i pembeye dönüştürdü.

  • 4

    Hurley, son 20 yıldır Estée Lauder’ın Meme Kanseri Kampanyası’nın Global Temsilciliğini yürütüyor.

  • 5

    Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında yer alan yeni kampanyada yer almaktan dolayı gurur duyduğunu dile getiren Hurley, Instagram’da yaptığı paylaşımda, “Her 15 saniyede, dünyanın herhangi bir yerinde bir kadına meme kanseri teşhisi konuluyor. Öyle ya da böyle bir şekilde hepimiz bu hastalıkla karşılaşıyoruz. En sevdiğiniz pembe rujunuzu kapın ve hayat kurtarıcı araştırmalara fon sağlamak için bize yardım edin. Elinize pembe kurdele çizin, bir fotoğraf paylaşın ve neden meme kanserini bitirme zamanı olduğunu yazın” dedi.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız