Elon Musk, Brotopia kitabına konu olan Silikon Vadisi'ndeki çılgın partilere katıldığını itiraf etti

Emily Chang'in Brotopia kitabıyla konuşulan Silikon Vadisi'nin çılgın partileri bu kez Elon Musk ile manşetlerde. SpaceX ve Tesla' nın kurucusu söz konusu partilere katıldığını itiraf etti.

Haberler ntv.com.tr 12.01.2018 - 14:32

  • 1
    ABD merkezli borsa ve ekonomi kanalı Bloomberg’de çalışan gazeteci Emily Chang, Amerika’da teknoloji devi şirketlerin yerleşkelerinin bulunduğu Silikon Vadisi’nde yaşanan çılgın partilerin kitabını yazdı.
  • 2
    Kitapta gençliklerinde ağır ders yükü nedeniyle eğlenceye pek vakit ayıramayan bilişim uzmanlarının, şimdi malikânelerde ilginç deneyimler yaşadığını ve partilerde uyuşturucunun yaygın kullanıldığı anlatılıyor.
  • 3
    Milyarder CEO Elon Musk ise geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Silikon Vadisi hakkında anlatılan çılgın partilerden birine 'yanlışlıkla' katıldığını itiraf etti.
  • 4
    Ünlü yatırımcı,  geçen haziranda katıldığı organizasyonda beklemediği bir durumla karşılaştığını söyledi. Musk, kostüm partisi sanarak gittiğini etkinliğin uyuşturuculu çılgın bir parti çıktığını itiraf etti.
  • 5
    Business Insider temsilcilerinden biri ise "Elon birkaç saatliğine partide kaldı ve bazı DFJ tarafından finanse edilen girişimcilerle teknoloji ve inşaat şirketleri konusunu konuştuktan sonra saat 01.00'de ayrıldı" şeklinde konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız