Emina Sandal: Gerçek bir adam kadını asla incitmez (Mustafa Sandal ile Emina Sandal boşanıyor mu?)

Dokuz yıldır evli olan Mustafa Sandal ve Emina Sandal boşanıyor mu? Ayrılık nedeni olarak çeşitli iddialar ortaya atılınca ünlü çift karşılıklı açıklamalar yapmıştı. Son olarak Emine Sandal sosyal medyadan 'Gerçek bir adam kadını asla incitmez' diye başlayan ve eşine gönderme olarak algınanan bir paylaşımda bulundu.

Haberler 20.12.2017 - 10:00

  • 1

    Mustafa Sandal ile boşanacakları iddia edilen Emina Sandal'ın son Instagram mesajı eşine mesaj olarak yorumlandı.  Sandal önceki yaptığı paylaşımda şunları yazdı: "Gerçek bir adam kadını asla incitmez. Bir kadını ağlattığında çok dikkatli ol. Çünkü Allah onun gözyaşlarını sayar. Kadın, erkeğin kaburgasından yaratılmıştır. Ayaklarından yaratılmadı. Öyle olsaydı ezilirdi. Üstün olsun diye başından da yaratılmadı. Ama göğsünden yaratıldı. Eşit olsun diye. Kolun biraz altında, korunsun diye... Kalp hizasında sevilsin diye…"

  • 2

    Ayrılık iddiaları sonrası Sandal, Instagram’da oyuncu Heath Ledger’a ait bir sözü paylaşkıştı: 

    “Hayattaki en büyük hatalarımdan biri, insanların benim onlara gösterdiğim sevgiyi bana göstereceklerine inanmaktı” sözlerinin yer aldığı bu paylaşım sıkıntılı giden ilişkiye ve Mustafa Sandal’a gönderme olarak yorumlandı.

    Peki ama boşanma iddiaları nasıl gündeme geldi. İşte yaşananlar: 

  • 3

    Mustafa Sandal ile eşi Emina Sandal'ın boşanacağı iddia edilmişti. İlk olarak Mustafa Sandal, eşinden ‘yaptığı müsrifliklerden dolayı boşanmak istediği ve beş aydır eve gitmediği’ haberlerine tepki göstermişti. Evliliklerini değerlendirme aşamasında olduklarını söyleyen 47 yaşındaki şarkıcı, Twitter’dan açıklamada bulunmuştu.

  • 4
    Sandal “Çocuklarımın annesi, kıymetlim Emina Sandal’la özel hayatımızın bize özel kalmasını istiyoruz. ‘Para yüzünden’ kavga ettiğimiz ve ‘Emina’nın çocuklarını terk edeceği’ iddiaları doğru değil" demişti.
  • 5
    Sandal şu sözleri dile getirmişti: "Bu denli uzun süreli her ilişkide olabileceği gibi bizim de zaman zaman çözme ihtiyacı duyduğumuz sorunlarımız olabiliyor. Biz bu süreçte sevgili eşimle, ailemiz ve çocuklarımız için en doğru kararı vereceğiz”
  • 6
    Instagram’dan, şarkıcıyla fotoğrafını paylaşan Emina Sandal ise, “Hakkımda çıkan iddialar külliyen yalan. Ben bir kadınım ve anneyim, herkes gibi saygıyı hak ettiğime inanıyorum. İleriye dönük aldığım bütün kararlarım sadece ve sadece benimdir. Kimseyi ilgilendirmez” ifadelerini dile getirmişti.
  • 7

    35 yaşındaki şarkıcı şöyle konuşmuştu: "Günlerdir hakkımda çıkan yalan yanlış iddialar beni çok üzmektedir. Ben zaten yıllardır Sırbistan’da kariyeri olan biriyim. Kariyerim uğruna Türkiye’yi ve çocuklarını terk edeceğim iddiaları doğru değildir… Bir anne çocuklarını terk edebilir mi? Ben Sırbistan’da çalışıyorum zaten uzun yıllardır işimden ötürü Türkiye ve yurtdışına gidip geliyorum. Türkiye’de ailemle yaşıyorum. Çocuklarım nerede mutluysa bir anne olarak ben de orada olmaya devam edeceğim" 

  • 8
    "Türkiye Cumhuriyeti’nin pasaportunu taşıyorum, iki vatanım var ve bununla gurur duyuyorum. Bugün tekrardan hakkımda çıkan “Para yüzünden kavga ettiler” söylentisi külliyen yalan. Benimle alakalı çoğu haberlerden biri gibi yalan! Bir de bir kadının dekorasyon sevmesi ve yuvayı güzel yapması boşanma nedeni nerede oldu? Ne zaman suç olmaya başladı?"
  • 9
    "Merak ediyorum ki sonradan çıkacak olan haberler benim spor yapmam mı olacak? Evet ben yıllardır ülkemde bir pop yıldızıyım ama unutulmasın ki ben bir kadınım, anneyim. Herkes gibi saygıyı hak ettiğime inanıyorum. İleriye dönük aldığım bütün kararlarım sadece ve sadece benimdir… Kimseyi de ilgilendirmez. Aramızdaki tek muhabbet müzik, güzellik ve aşk olsun. Çünkü sonuçta hepimiz zorluklarla kendimiz mücadele ediyoruz. Bari güzel şeyler yapalım. Bu tür açıklamaları hayatımda yapmadım, yapmaktan da hoşlanmıyorum ama bunu ilk ve son kez vurgulayacağım…"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız