Emre Bey: Sol Yanım'da Burak enerjisi yüksek, renkli bir karakter

Emre Bey, başrollerine; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Defne Samyeli ve Cansel Elçin ile paylaştığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım hakkında merak edilenleri anlattı. 

Haberler ntv.com.tr 27.11.2020 - 08:22

  • 1

    Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'da Burak'ı canlandıran Emre Bey, karakteri ve dizi hakkında merak edilenleri cevapladı.

    Sol Yanım projesinde sizi çeken ne oldu?

    Tabii ki ilk olarak senaryo. Karakterlerin kendi hikayelerinin olması, başka karakterlerden önce kendilerine hizmet ediyor olmaları işe olan inancımı fazlasıyla artırdı. Akabinde reji ve yapım ekibi gerçekten ilk günden beri çok samimi ve pozitifler.

  • 2

    Karakterinizden bahseder misiniz?

    Burak enerjisi yüksek, renkli bi karakter. Arkadaşlarıyla bağları oldukça kuvvetli şimdilik  (gülümsüyor). Hayatı boyunca istediği şeylere kolay ulaşabilmiş biri. Ben asıl Burak’ı istediği şeye ulaşamadığında göreceğimizi düşünüyorum. Şimdilik bu kadar.

  • 3

    Karakterinizin en ilginç özelliği nedir?

    Burak şu yönünden dolayı ilginç diye net bir şey söyleyemem. Şu an karakterin kendisi bence bir bütün olarak çok ilginç.

  • 4

    Star TV seyircisini Sol Yanım’da neler bekliyor / neler izleyecek?

    Net bi cevap vermek gerekirse bir dram dizisi izleyecekler ama işin içine girdiğimizde çok daha fazlası var. Karakter çeşitliliğinden dolayı dramı da entrikayı da zaman zaman komediyi de bu işte bulabileceklerini düşünüyorum.

  • 5

    Sol Yanım projesi ilan edildiğinden beri sosyal medyada büyük ilgi görüyor ve merakla bekleniyor. Dizi severlerin bu ilgisine karşılık ne söylemek istersiniz?

    İlgilerinden dolayı tüm ekip adına çok teşekkür ederim. Biz de kendileri kadar meraklı ve heyecanlıyız. Dört gözle yayın gününü bekliyoruz.

     

  • 6

    Sol Yanım deyimi sizin için ne ifade ediyor?

    Kalbimiz vücudumuzda sol tarafa daha yakın bir bölgede olduğu için sanırım, ilk andan beri benim aklıma hep kalbi getiriyor. Olmazsa olmazmış gibi (gülümsüyor).

  • 7
  • 8
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız