En iyi giyinen 10 NBA oyuncusu

NBA final serisi tüm hızıyla devam ediyor ve dev adamlar sahada kıyasıya kapışıyor. Tüm maçları heyecanla yakından takip ederken size bu efsane dev adamların yalnızca sahada değil sokakta da stilleriyle birer efsane olduğunu göstermek istedik. İşte kariyerleri kadar tarzlarını da ciddiye alan en stil sahibi 10 NBA oyuncusu:

Haberler 08.06.2017 - 11:06

  • 1

    Russel Westbrook

    Russel sıklıkla bej ve kahverengi tonlarını tercih ediyor ve bunlarla kendi ten rengini vurgulamayı seviyor. Şapkaları onun favori aksesuarlarından biri. Gözümüzün alıştığı daima klas NBA oyuncularının yanı sıra enerjisini yansıtan hareketli ve desenli kıyafetler giyiyor

  • 2
    Stephen Curry

    Golden State Warriors’ın bebek yüzlü oyuncusu sade ama havalı takılıyor. Çeşitlilik ona göre değil. Sık sık kot ve gömlek giyip altına Timberland botlar giyecek kadar rahat.
  • 3
    Nick Young

    Nick’in eklektik bir tarzı var. Renkleri ve desenleri alakasız, farklı dönemlere ait parçaları aynı anda giyip kendine yakıştırabiliyor.

  • 4

    Kevin Love

    Kevin moda dünyasının içinde aktif yer alan bir oyuncu. Sevdiği markaların moda şovlarında onu en ön sırada görmek mümkün. Haliyle daima ne yaptığını bilerek kusursuz giyiniyor ve keskin bir tarzı var.

  • 5
    Dwight Howard

    Atlanta Hawks’ta pivot olan Dwight canlı renkli takım elbiseleri ile meşhur. 2.11 metre boyundaki bu gerçek dev adam pembe, turuncu renkleri giyerek bazen eleştiri bazen övgüye boğulsa da bunların onu sevimli kıldığına şüphe yok.
  • 6
    James Harden

    Sakallarıyla meşhur oyuncunun favori rengi kırmızı. Dev aksesuarlar ve dikkat çekici renkler kullanarak iddialı olmayı seviyor.
  • 7

    Kyrie Irving

    Kyrie NBA’in en ağır stil sahibi isimlerinden. Sıklıkla tercih ettiği siyahın favori rengi olduğunu tahmin ediyoruz. Boğazlı trikolar, uzun ceketler ile Kyrie tam bir ağır abi.

  • 8
    Jordan Clarkson

    Bu listedeki favorilerimizden biri Jordan. Giydiği her şeyde rahat olmayı ve ardından onlardan özgüven almayı önemsediğini dile getiren oyuncunun favori markaları arasında Gucci ve Givenchy var.
  • 9
    Aaron Gordon

    Kafa yormadan, abartmadan, sadece fit görünmeye özen göstererek tarzını konuşturmak mümkün. Orlando Magic forması giyen oyuncu bu konunun uzmanı.
  • 10
    Iman Shumpert

    Modayla yakından ilgili ikinci bir isim de Iman Shumpert. Eksantrik, enerjik ve kesinlikle asi bir stili var. Eşi Teyena Taylor’ın bu yaratıcı stile büyük katkısı olduğunu da ayrıca belirtmek gerek. Ayrıca uyumlu giyinen çiftlerde favorimiz bu ikili.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız