En tehlikeli tatil rotaları

Turizm broşürlerinde harika duran otel ve tatil yerleri gerçekte tam bir hayal kırıklığı yaşatabiliyor. Tatilcilerin kendi deneyimlerini yazdıkları Zoover.com sitesi iyi bir referans niteliğinde...

Haberler 26.11.2009 - 15:04

  • 1

    En tehlikeli tatil rotaları

    Özenerek hazırlandığınız, büyük umutlarla gittiğiniz tatiller bazen hayal kırıklığı ile sonuçlanabiliyor. ya oteller sorun oluyor ya da çevre faktörleri beklentilerinizi karşılamıyor. İşte tatilcilerin kendi deneyimlerini yazdıkları Zoover.com sitesi bu konuda referans niteliğinde...
  • 2

    Durban, Güney Afrika

    Burada çok dikkatli olun ve öylesine bir taksiye binmeyin. Her an soyulabilirsiniz. Otobüs şöferleri de sık sık gaspa uğruyor ve hatta öldürülüyor.
  • 3

    En tehlikeli tatil rotaları

    Durban, Güney Afrika'da Hint Okyanusu kıyısında ülkenin ikinci büyük, aynı zamanda eThekwini metropolitan alanının merkezi ve de en büyük şehri. Durban limanı Afrika kıtası'nın en işlek limanı. Ilıman, astropikal iklimi ve de Hint Okyanusu kıyısındaki birbirinden güzel plajları sayesinde şehir uluslararası bir üne sahip. Şehrin sahil bandı, "Altın Şerit" ismiyle de anılıyor. Botanik bahçeleri ve de uShaka Marine World adı ile de anılan dünyadaki türünün en büyüklerinden biri olarak kabul edilen Akvaryum yine bu şeritte yer alıyor. Şehir, önemli bir Kongre merkezi olarak da öne çıkıyor. The International Convention Centre (ICC) ismiyle bilinen kongre merkezi, Afrika'nın en önemli, 2005 yılında ise dünyada dördüncü en büyük Kongre merkezi seçildi.
  • 4

    Rio de Janerio, Brezilya

    Her an paranız, hatta sahilde güneşlenirken terlikleriniz, güneş gözlükleriniz çalınabilir. Polis de hiç güven telkin etmiyor.
  • 5

    En tehlikeli tatil rotaları

    Rio de Janeiro, Brezilya'nın 26 eyaletinden birisinin başkenti ve Brezilya'nın en büyük ikinci kenti. İngilizce'de "Ocak Irmağı" anlamına geliyor. Rio de Janeiro, 2016 Yaz Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak.
  • 6

    Nairobi, Kenya

    Zenginler ve fakirler arasındaki uçurum var. Muhteşem ama çok tehlikeli bir yer. Geceleri mutlaka taksi tutun ve sokaklarda tek başınıza yürümeyin.
  • 7

    En tehlikeli tatil rotaları

    Nairobi, Kenya'nın başkenti. Ülkenin güneyindeki Nairobi Nehri üzerine kurulu olan şehir, denizden 1661 metre yüksekte. Doğu Afrika'daki en yüksek nüfusa sahip. 1899'da bir demiryolu kampı olarak kurulmasından bu yana şehir, Kenya'nın en büyük şehri oldu. Nairobi bugün Afrika'nın politik ve finansal olarak önde gelen şehirleri arasında yer alıyor. Küreselleşme ve Dünya Şehirleri Çalışma Grubu ve Ağı (The Globalization and World Cities Study Group and Network - GaWC) Nairobi'yi göze çarpan bir sosyal merkez olarak tanımlar. Yerel dilde Nairobi, "yeşil ve sulak yer" anlamına geliyor.
  • 8

    Karakas, Venezüella

    Gasp ve silahlı soygun olayları çokca yaşanıyor.
  • 9

    En tehlikeli tatil rotaları

    Karakas, bir Güney Amerika ülkesi olan Venezuela'nın başkenti. Kent, ülkenin kuzeyinde, yakınındaki Karayip Denizi'nden yükseklikleri 2130 metreye dek çıkan dağlarla ayrılan ve iki yanındaki dağların arasında kıvrılarak ilerleyen dar bir ovada bulunuyor. Denizden yüksekliği 750 ile 900 metre arasında değişiyor. Karakas, 1567'de Santiago de León de Caracas adıyla İspanyol sömürgeci Diego de Losada tarafından kuruldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız