Eser West ile Cansel Çördük yaka paça kavga etti

'Kısmetse Olur' adlı yarışma programıyla ünlenen ve Survivor 2017’ye gidecek olan Eser West sevgilisi Cansel Çördük’le Hande Yener'in doğum günü partisine katıldı. Geceye çiftin kavgası damga vurdu.

Haberler 14.01.2017 - 10:28

  • 1
    Şarkıcı Hande Yener, önceki akşam 44. yaşına girdi. Trump Tower içerisinde bulunan bin kişilik bir gece kulübünü kapatan Yener, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
  • 2
    Kendisinden 12 yaş küçük nişanlısı Cem Şenol’un özel olarak organize ettiği doğum partisinde, Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu, Müjde Uzman, Aylin Coşkun ve bu sene Survivor’a katılacak olan Eser West gibi isimler de katıldı.
  • 3
    Sabah 5.00 sularına kadar devam eden doğum günü partisine 21 Ocak'ta başlayacak olan Survivor 2017'ye katılacak olan Eser West ile sevgilisi Cansel Çördük'ün kavgası damga vurdu.
  • 4
    Kısmetse Olur'da tanışan ve sık sık kavga eden çift, bağırarak birbirlerine hakaretler yağdırdı. West'in mekânın içinde sevgilisini kıskandığı için bir erkekle tartıştığı ardından sevgililerin birbirine girdiği öne sürüldü.
  • 5
    FRANCESC ESER WEST KİMDİR?

    Tam adı Francesc Eser West'dir. Kısmetse Olur adlı evlilik programında ünlenen West; kameramanlık, editörlük ve montaj işleri de yapıyor.
  • 6

    Bir prodüksiyon şirketi ve Youtube kanalı da bulunan West, burada kendi yaptığı videoları, kafasında kurduğu formatları bir program haline getirerek yayınlıyor. West, 21 Ocak'ta başlayacak Survivor 2017 yarışması için önümüzdeki günlerde Dominik Ada'sına gidecek. 

    SURVİVOR 2017 YARIŞMACILARI 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız