Mehmet Günsür: Fi yeni bir kapı açacak

Uzun süredir İtalya'ya yaşayan, yakın zamanda ise digital platform puhutv'de yayınlanan Fi dizisinde hayat verdiği Deniz karakteriyle seyirci karşısına çıkan Mehmet Günsür, "Fi yeni bir kapı açacak" dedi. Günsür hayatı ve Fi dizisi hakkında ise bilinmeyenlerini anlattı.

Haberler 18.04.2017 - 16:22 Son Güncelleme : 18.04.2017 - 16:27

  • 1

    "İÇGÜDÜLERİMLE HAREKET ETTİM"

    Uzun yıllardır İtalya'da yaşayan Mehmet Günsür, bu ülkeye yerleşme sebebini şu sözlerle anlattı: "Bu bir felsefe değil, bir gerçek. Olabildiğince çok şey görmenin gerektiğine inanıyorum. Her zaman içgüdülerimi dinleyerek hareket ettim."

  • 2

    "O FIRSATI KAÇIRAMAZDIM"

    "İtalya’ya gidişim de aslında öyle oldu. Sonuçta 8 yıl İtalyan Lisesi’nde okumuştum ve okuldaki herkes gibi hayatımın bir döneminde İtalya’da yaşamak istiyordum. 1998’de ‘Hamam’ filmini izleyen Bolognalı bir tiyatro yönetmeninden teklif geldi. O fırsatı kaçıramazdım. Gidiş o gidiş..."

  • 3

    "DÜNYA TÜRK İNSANINI ANLAMAK İSTİYOR"

    Günsür Türk sinemasının önemine ise şöyle dikkat çekti: "Türk sineması zaten son dönemde bir çıkış yapmaya ve daha çok uluslararası başarıya imza atmaya başlamıştı. Türkiye’deki politik devinimin hızlanmasıyla beraber Türk sineması daha da çok dikkat çekmeye başladı. Sanat bize toplumu anlatır. Dünya da Türkiye’yi ve Türk insanını anlamak istiyor."

  • 4

    PROJEYİ NEDEN KABUL ETTİ?

    Habertürk'e konuşan Günsür, Fi projesini kabul etme nedenini, "Fi’nin öncelikle Türkiye’de pek görmeye alışkın olmadığımız hikâye döngüsü, bunun yanı sıra kadrosu, bedava dijital platformda yayınlanacak ilk dizi olması ve 60 dakika olması beni çok cezbetti." sözleriyle açıkladı.

  • 5

    "Fİ YENİ BİR KAPI AÇACAK"

    41 yaşındaki oyuncu şöyle devam etti: "Fi’nin öncelikle bütün piyasa için yeni bir kapı açmasını istiyoruz. Çünkü bu işin yaptığımız her şeyin dışında aslında bir de görevi var. Çok kutsal olduğuna inandığım bir görev. Piyasada artık 60 dakika süren ve her karakteri her türlü katmanıyla verebilme şansı olan, senaristini, yönetmenini, oyuncusunu ve izleyicisini daha zeki olmaya zorlayan bir iş."

  • 6

    ROLE HAZIRLANIRKEN NELER DİKKAT ETTİ?

    Günsür, Fi'deki Deniz karakterine hazırlanırken nelere dikkat ettiğini ise şu sözlerle anlattı: "Deniz’in kafasına girmek için önce onun fikirlerini anlamaya çalışmak lazım. Hayata, sanata, sanatçıya ve sisteme karşı bir bakış açısı var. Bu bakış açısı aslında benim kendi bakış açımdan çok da farklı değil. Bir yandan da tabii ki müzik olması... Benim hayatımda da müziğin çok önemli bir yeri var"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız