Fulin: Aleyna Tilki beni tehdit etti

Emrah Karaduman'ın eski sevgilisi Fulin, "Emrah, beni kıskandırmak için evimin önünde Aleyna Tilki ile el ele dolaştı" dedi. Fulin, 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla gündem olan Aleyna'nın kendisini tehdit ettiğini de öne sürdü.

Haberler 15.12.2016 - 08:24

  • 1
    Kanal D'de ekrana gelen 'Renkli Sayfalar' programına konuk olan Fulin, eski sevgilisi Emrah Karaduman'ı ve genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi hedef alan açıklamalarda bulundu:
  • 2
    "Gözlerimle onları gördüm. O zaman 14 yaşındaydı. Beni gördüklerinde birbirlerine daha da kenetlendiler. El ele görüntülendiler. Bir insanı çok taciz ederseniz patlar. İkisini gördükten sonra evimi değiştirdim. Bebek'ten taşındım. Bir daha ikisini görmek istemedim.
  • 3
    Tam şarkıyla çıkış yapacağım Aleyna'nın Instagram'da hikayelerimi izlediğini gördüm. Bu kadar dolunca menajerime 'İleride soran olursa bu konu hakkında birkaç şey söyleyebilirim' dedim.
  • 4
    2 senedir polemikle gündeme gelmedim, ama bir insanı hem aldatıp hem de o kızı gözüme sokarsan olmaz. Ben bile kızın başarısını tebrik ediyorum, ama benden ne istiyorlar."
  • 5
    "Burada promosyon için bir şey yapmıyorum. Bana Aleyna Tilki'den tehdit mesajları geldi. Bir müzik kanalında bana aldatılıp aldatılmadığım soruldu. Ben de 'Evet' dedim. Demez olaydım bu kadar büyüdü olay.
  • 6
    Aldatıldım dedikten sonra Aleyna Tilki resmi hesabından bana tehdit eden bir mesaj yolladı. Kibar dilli yazıyor, ama 'Konuşmaya devam edersen karşılıklı bu devam eder ve kötü ithamlar olur, sus. Elimizde bir video var' diyor. Şantaj yaptı bana.
  • 7

    "Hep tek başıma bir şeyleri yapmaya çalıştım. Benim çalışacağım menajerlere 'Fulin ile çalışırsanız sizinle aramız bozulur' demişler. Bir insanın ekmeği ile oynamak kötü bir şey. Geçen sene ile ilgili bazı şeyler duydum. Bazı mekanları arayıp 'Burada çıkarsa biz burada çıkmayız, bu mekanda çıkmasını istemiyoruz' denmiş."

  • 8

    FULİN KİMDİR? 

    Aleyna Tilki ile iddiaları anlatırken gözyaşlarını tutamayan Fulin, ilkokul eğitimiyle beraber müzik ve bale dersleri almaya başladı. 5 yaşında babasının hediye ettiği klavye ile müzik eğitimine başlayan şarkıcı aynı zamanda yüzücülük ve tenis etiğimi almaya başladı. Böylece spor onun için en az müzik kadar hayatının vazgeçilmez bir parçası oldu. İngilizce eğitim aldığı Adana Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünü kazanan ve okul yılları boyunca arkadaşlarıyla kurduğu amatör müzik gruplarında solistlik yapan şarkıcı, üniversite eğitimini başarıyla tamamlayarak mezun oldu ve ardından İstanbul Moda Akademisi’nde 2 sene moda tasarımı eğitimi aldı. Moda tasarımı sertifikasını da alan Fulin, aynı zamanda Tıp Fakültesi Farmakoloji anabilim dalında yüksek lisans yapıyor. 

  • 9
    İçindeki müzik aşkından hiç vazgeçemeyen ve uzun süredir söz yazan, beste yapan şarkıcının ünlü besteci ve aranjör Emrah Karaduman’la yolları kesişti ve ilk maxi single’ının çalışmalarına başladı. 2014 Mart ayında Arpej Yapım’la anlaşarak müzik sektörüne resmi olarak adımını attı.

    Albüm sürecinde dans çalışmalarına hız veren genç ve güzel şarkıcı, ilk maxi single’ı “Firardayım” ve çıkış şarkısı “İçinden Oku” ile müzikseverlerle buluştu.
  • 10
    Türkiye'nin en çok izlenen müzik videoları arasında Cevapsız Çınlama ile birinci sırada olan Aleyna Tilki ise konu hakkındaki sessizliğini koruyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız