Gonca Vuslateri: Beren kadar olamadık

Başrollerinde Vahide Perçin, (Gönül Aslan) Cansu Dere, (Zeynep Güneş) Gonca Vuslateri (Şule Akçay) ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın (Melek Gökyıldız) oynadığı Anne dizisi Star TV ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Haberler 20.06.2017 - 19:29

  • 1

    "HAYATIN ONLARI GÖTÜRDÜĞÜ YERİ GÖRECEĞİZ"

    Vuslateri yeni dizisi Anne'yi NTV Radyo'da yayınlanan Öykü Özdoğan'ın sunduğu 20 Dakika programında anlattı. 30 yaşındaki oyuncu şöyle konuştu: "Ne oluyor da bu kadınlar böyle oluyor sorusuyla yola çıkmış bir hikaye. İlerleyen dönemlerde hayatın onları götürdüğü yeri görüyoruz."
  • 2

    HALAMIN TEPKİSİ HEDİYE OLDU

    "Ben 26 yaşında 75 yaşında bir kadını oynadım. beni hiç birşey o zamanki gibi germedi. Beni seçmelerinin sebebi, içinde bulunduğum koşulun,, böyle bir rolü oynabileceğime enerji vermesi. Merve hoca bende bu rolü nasıl gördü diye sordum kendime, anne değilim. Gonca acayip bir şeye giriyorsun dedim. Halamın tepkisi ise benim için ' iyi ki bu rolü kabul etmişim' hediyesi oldu."

  • 3

    "KORKULARIMDAN KABUL ETMEDİM"

    "Yalan dünyadan sonra 2-2,5 senelik bir ara oldu. Bana çok az ve öz proje geldi. Onlar da hep dik rollerdi. Onlarla ilgili başka korkularımdan kabul etmedim."
  • 4

    "BEREN KADAR OLAMADIK"

    "Çok sert sahnelerimiz oluyor Beren ile. Dram çekiyoruz ama çok gülen bir set. Ağır sahnelerde bir etkileniyorsun tabii, ama Beren benden daha fazla oyuncu. 9 yaşından beri oyunculuk eğitimi alıyorum, Beren kadar farkında olmadım bunun bir oyun olduğunun..."

  • 5

    "ROL MODELİM ANNEMDİR"

    "Benim de rol modelim, düşmanım, sevgilim annemdir... Bu güdüsel bir senaryo. Sevmek gibi; nasıl oynarsın, çalışırsın ki sevmeyi güdüsel oynarsın."
  • 6

    "AĞLAMA KRİZİNE GİRDİM"

    "Maçka parkında çocuğunu döven bir anne gördüm. Çok korktum... Ağlama krizine girdim. Kadın kavgayı kesip beni sakinleştirmeye başladı. Beni de döver bu dedim."

  • 7

    "ONLARIN PSİKOLOJİLERİ ÇOK DEĞERLİ"

    "Çocukları nasıl eğittiğiniz çok önemli. Onların psikolojileri çok değerli. Eğitim seviyeniz düşükse doğurduğunuz çocuğa vurursunuz"
  • 8

    "İNSANLAR BİLMEK İSTİYOR"

    "Sosyologların ön plana çıktığı alanlar yaratılmalı, çünkü insanlar bilmek istiyor içlerindeki bu öfkenin neyden kaynaklandığını. Cezayı hiç tartışmayalım bile... Bana ne cezadan olan olmuş, niye oluyor bunu çözelim"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız