Gwyneth Paltrow süper markette

Oyuncu  Gwyneth Paltrow, Harper's Bazaar'ın çekimleri için süper markete girdi ve ortaya dikkat çekici fotoğraflar çıktı.

Haberler ntv.com.tr 12.10.2016 - 11:36

  • 1

    SÜPER MARKETTE BİR ÜNLÜ

    Hollywood’un en beğenilen oyuncularından Gwyneth Paltrow, süper markete girdi.

  • 2

    KAPAK KIZI OLDU

    44 yaşındaki oyuncu, mayo ve ceketle tamamlanmış kıyafetiyle Harper’s Bazaar dergisinin Kasım 2016 sayısı için Alexi Lubomirski’ye poz verdi.

  • 3

    "40'LARINDA VE KENDİNİ İFADE EDEN BİRİYİM"

    40’lı yaşlarında olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Paltrow, “Hayatın inanılmaz sıkıntılarını ve hayal kırıklıklarını yaşamamışsanız ve bunlarla bütünleşmemişseniz, 40’larında ve kendini ifade eden biri olarak size ne söyleyebilirim?” şeklinde konuştu.

  • 4

    "40'INDA HER KADIN MÜKEMMELDİR"

    “40’larında her kadın mükemmeldir” diyen Paltrow, özel hayatını medyadan nasıl sakındığını şöyle anlattı:

  • 5

    "DERS ALDIM"

    “Özel hayatımı anlatmaya başladığım zamanlarda hakkında çıkan haberleri saklıyordum. İlk başlarda iyiydi ama sonra her şey değişti. Bunun iyi bir şey olmadığını ve bana yardım etmediğini kısa sürede öğrendim. Çok saçmaydı, her şeyiyle benim hayatımın içindeydiler. Bundan ders almam için bir fırsat olarak gördüm. Şimdi tesadüfen canımı sıkan şeyler oluyor ama bunlara önemsiz gözüyle bakıyorum.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız