Haftalık burç yorumları (14-20 Mayıs astroloji)

Hareketli bir gökyüzü yeni haftada bizi bekliyor. 15 Mayıs Salı günü 24° Boğa Burcundaki Yeni Ay; Merkür, Venüs, Mars ve Uranüs’ün burç değişiklikleri en etkili olaylar arasında olacak. 15 Mayıs Salı günü İstanbul saati ile 14:52’de Yeni Ay denilen gökyüzü olayı meydana gelecek. Yeni Aylar, yenilik enerjisi, yeni başlangıçlar, yeni düzenleri beraberinde getirir. Tabii herkesin burcu ve yükselen burcuna göre yenilik yaşayacağı konu farklılaşır… Burç yorumlarında tek tek ilgili konuları yazacağım. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Haberler 13.05.2018 - 10:38

  • 1

    Bu hafta 4 gezegen burç değiştirecek. Merkür hafta başında Boğa Burcuna geçecek. Yani daha ticari düşünmeye başlayacağımız, finansal konuların, estetik kaygılarımızın ve hayatı daha keyifli yaşamak ile ilgili planlarımızın zihnimizi daha fazla yoracağı bir dönem açılıyor. Hafta sonunda Venüs Yengeç Burcuna geçiyor. Venüs Yengeç Burcunda iken özellikle ikili ilişkilerimizde biraz daha duygusal olur, biraz daha ebeveyn rolü üstleniriz. Hafta sonuna doğru bir diğer değişiklik de Mars’ın Oğlak burcundan çıkıp, Kova Burcuna geçişi olacak. Bu geçiş ile özellikle çözümlenmesi gereken konularda daha yaratıcı, egosuz ve barışçıl olmaya özen gösterebiliriz. Ve Uranüs… Yedi yılda bir burç değiştiren Uranüs, Koç Burcundan çıkıp, Boğa Burcuna geçiş yapacak. Astrolojide Uranüs, hayatımızda tahmin edilemez değişikliklerin kahramanı olarak yorumlanır. Boğa burcuna geçişi ile birlikte özellikle para konularında yeni akımlar oluşabilir, evlerimizde daha önceden kullanmadığımız yeni bir teknoloji kullanmaya başlayabilir, konforumuz için geliştirilen yeni uygulamalara daha sıcak bakar olabiliriz. Yeni Ay ile birlikte yeni haftada her şey gönlünüzce olsun…

  • 2

    Yükselen Koç

    Sevgili Koçlar, bir süredir hayatınızda aslında kurmaya çalıştığınız yeni düzeniniz üzerinde plan yaparken bu hafta yaşanacak Yeni ay ile birlikte özellikle para kazanma şekliniz ile ilgili daha yaratıcı olabileceğiniz yeni bir dönem başlıyor. Sizin için Yeni Ay’ın konusu finansal durumunuz, para kaynaklarınız ve dolaylı olarak da işiniz diyebiliriz. Kuracağınız yeni düzende Jüpiter’in etkisi ile şanslı olaylar yaşayabilirsiniz.  Önümüzdeki 7 yıllık dönemde de beklenmedik gelişmelerle maddi konuları şekillendirmeye devam edeceksiniz.

    Özellikle aileniz, eviniz ve yuvanız ile ilgili konularda kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz.  Arkadaş çevreniz ile daha bireysellikten uzak, uyumlu bir döneme başlıyorsunuz. İyi haftalar…

  • 3

    Yükselen Boğa

    Sevgili Boğalar, bu hafta da Güneş üzerinizde parlıyor. Hayatınızda önemli dönemeçler geçtiğiniz, yeni farkındalıklar kazandığınız kendi hayatınız ve bireysel mutluluğunuz için yeni bir dönemin başlayacağını söyleyebiliriz. Bu Yeni Ay’ın sizin için konusu kendi hayatınız üzerinde yapmayı planladığınız her türlü yenilik diyebiliriz. Olayları yorumlama şekliniz, davranışlarınızda yenilikler yapmaya yeni bir siz oluşturmaya karar verebilirsiniz. Özellikle Merkür’ün de burcunuza geçmesi ile birlikte sadece sezgilerinizle değil, mantığınızla da hareket edeceğiniz bir haftadasınız. Uranüs’ün de sizin burcunuza geçmesi ile birlikte sizin için önemli olan finansal durumunuz ve hayattan aldığınız keyif konularında daha yoğun düşünmeye başlayabilir, beklenmedik gelişmelere tanık olabilirsiniz.

    Kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız ve akrabalarınıza karşı daha duygusal yaklaşımlar sergileyebilir, ihtiyaçları doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla da keyifli ve yaratıcı sohbetlere girebileceğiniz, egoların ön planda olmadığı bir dönem başlıyor. İyi haftalar…

  • 4

    Yükselen İkizler

    Sevgili İkizler, bir süredir düşüncelerinizin derinliğinde sanki kaybolmuş gibisiniz. Özellikle kaygı ve korkularınız ile ilgili sürekli bir plan geliştiriyor olabilirsiniz. Bu hafta yaşanacak Yeni Ay ile birlikte bu endişelerinizin belki de ne kadar yersiz olduğunu, hayatın akışı içerisinde aslında her duruma müdahale edemediğimizi anlayabilirsiniz. Sizin için ana konu hep korktuğunuz ve kaygılandığınız durumlarla yüzleşmek olacak. Yeni Ay’ın bulunduğu konum itibari ile maddi konular ile ilgili de kaygı yaşıyor olabilirsiniz.

    İkili ilişkilerinizde kendiniz gibi olabildiğiniz bir hafta başı yaşarken, hafta sonuna doğru daha anaç ve duygusal yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

    Hobilerinizle ilgili çalışmak veya kendinize bir hobi bulmak konusunda harekete geçebileceğiniz, hızlı aksiyonlar planlayabileceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Benzer şekilde, yurtdışına gitmek veya yerleşmek gibi fikirlerinizde de hamleler yapıp, olayları hızlandırabilirsiniz. İyi haftalar…..

  • 5

    Yükselen Balık

    Sevgili Balıklar, bir süredir özellikle para kazanma yöntemleriniz ile ilgili değişiklik yaşadığınız bir süreçtesiniz. Bu Yeni Ay ile birlikte yepyeni bir döneme başlıyorsunuz. Sizin için aslında daha bereketli ve şanslı gelişmeler kapıda…Ailenizden gelecek destekle olayları daha hızlı yoluna sokabilirsiniz.

    Bu hafta bilinç altınızdaki endişe ve korkular ile ilgili daha hızlı aksiyon alıp, ilerlemek isteyebilirsiniz.

    Eğer çocuklarınız varsa daha duygusal ve anaç tavırlarınızla özellikle ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz.

    Aşk yaşayan balıklarda daha duygusal bağlarla iliklilerinde daha romantik tavırlar sergilemeye başlayabilirler. İyi haftalar…

  • 6

    Yükselen Aslan

    Sevgili Aslanlar, uzun bir süredir özellikle iş hayatınız ile ilgili yeniliklerin olabileceğini yazıyorum. Bu hafta yaşanacak Yeni Ay ile birlikte de sizin için temel konunun iş hayatınız olacağını söyleyebiliriz. Özellikle finansal konuları ön plana alıp, işinizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz veya yeni bir işi paralelde yürütmeye çalışabilirsiniz. Uranüs ve Merkür’ünde bu Yeni Ay ile aynı burçta olduğu dönemlerde özellikle maddi konulara daha farklı, daha yaratıcı yaklaşarak, temel gündeminiz yapabilirsiniz.

     İlişkiniz veya varsa ortağınız ile ilgili konularda daha hızlı aksiyon almak ve enerjinizi biraz daha buraya yönlendirmek isteyebilirsiniz. Egolarınızdan uzak, daha uzlaşmacı yaklaşımlar sergileyebileceğiniz bir haftadasınız. İlişkinizde veya ortaklığınızda yaşadığınız problemleri çözebilmek için uygun bir hafta diyebiliriz. İyi haftalar…

  • 7

    Yükselen Başak

    Sevgili Başaklar, bu hafta yaşanacak Yeni Ay’dan en çok etkilenecek burçlardan biri de sizsiniz. Yeni ay anının yükseleni sizin burcunuzda olacak bu da sizi daha yoğun bir etki alanına sokacak. Bu Yeni Ay size iki farklı konuda yeni bir dönem açabilir. Birincisi yurtdışı konuları…eğer yurt dışına yerleşmek veya bir süre gitmek gibi bir hayaliniz varsa, bu aralar bu konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir diğer etki alabileceğiniz konu hobileriniz, eğitim hayatınız. Yeni bir öğrenime başlayabilirsiniz, hobilerinizi icra ederken artık farklı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz veya hobilerinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Senaryonun tam olarak ne olacağını kimse bilemez fakat hayatınızda yeni bir dönem açacağınız aşikar gibi duruyor.

    Sağlığınız ile ilgili konularda harekete geçebilir, daha dikkatli davranmaya özen gösterebilirsiniz. İyi haftalar…

  • 8

    Yükselen Terazi

    Sevgili Teraziler, bir süredir üzerinde uğraş verdiğiniz, ailenizden gelen miras konuları veya yatırımlarınız ile ilgili yeni bir dönemin başlayacağı bir haftaya başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay’ın sizin için konusu aslında beklenmedik gelir kalemleriniz diyebiliriz. Bir süre daha bu konunun gündeminizde kalarak daha olumlu bir hale gelebilir. Şans yanınızda.

    Aşk konularında artık daha hızlı hareket etmek ve olayları sonuçlandırmak istediğiniz bir haftadasınız. Kim bilir belki de egolardan uzak, Mars Kova yaratıcılığı ile yaklaşarak istediklerinize kolayca ulaşabilirsiniz.

    Eviniz ve yuvanızı geliştirmek, güzelleştirmek ile ilgili düşünceler halen kafanızda büyük bir yer kaplıyor.

    İyi haftalar…

  • 9

    Yükselen Akrep

    Sevgili Akrepler, Yeni Ay ile birlikte; evlilik, ortaklık ve ciddi bir ilişki konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aklınızı tamamen bu yeni durumun üzerinde tutacağınız, beklenmedik hoş sürprizlerle tutkunuzu yaşayabileceğiniz bu yeni ilişkinizde şans da beraberinizde olacakJ tabii yenilik enerjisi için, bazı eskileri de kapatmak gerekiyor, belki de bu hafta sonlar ve kapanışlar ile yeni bir döneme başlayacaksınız…Senaryo ne olursa olsun sizin için şanslı ve olumlu bir dönemin başlayacağını söyleyebiliriz.

    Yuvanız, aileniz ve eviniz ile ilgili hızlı bir girişimde bulunabilirsiniz. Son derece yaratıcı bir plan ile birlikte evinizde bir değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz.

    Yurtdışı konuları ile ilgili planlamadığınız gelişmeler olabilir, hiç planlarınızda yokken seyahate gidebilirsiniz, hobileriniz ile ilgili bir konuda derinleşmek için eğitime gidebilirsiniz vs…

    İyi haftalar…

  • 10

    Yükselen Yay

    Sevgili Yaylar, bu hafta yaşanacak Yeni ay ile birlikte özellikle sağlığınız ile ilgili konuda yeni bir dönem başlayabilir. Bir süredir sizi zorlayan sağlık problemlerinizden kurtulabilir veya yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bu Yeni Ay’da sizin için çalışan ekipleriniz varsa, yeni bazı haberler alabilirsiniz.

    Kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız veya akrabalarınız ile daha önce yaşadığınız sorunlar olduysa bu hafta çözüme ulaştırmak konusunda istekli olabilir, bu konuda yaratıcı çözümler ile problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

    Gelirleriniz, maddi kaynaklarınız ile ilgili endişelerinizi bir kenara bırakıp, hayatın sizin için hazırlayacağı senaryolara bakmanız faydalı olacaktır. İyi haftalar….

  • 11

    Yükselen Oğlak

    Sevgili Oğlaklar, bu hafta yaşanacak Yeni Ay’da sizin için aşk hayatınız ve eğer varsa çocuklarınız ile ilgili yeni bir döneme başlayabilirsiniz. İlişkisi olmayan oğlaklar yeni bir aşka yelken açabilirler. Çocuğu olanlar içinse yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Umarım kararlarınız ile daha mutlu bir hayata başlarsınız. Özellikle bilinçaltınızdaki korku ve endişelerinize bir süre ara vermeyi başarabilirseniz, etrafınızdaki ilişkileriniz daha renkli bir hal alacaktır.

    Bu yıl ve önümüzdeki yıl, hayat sizi bazen zorlasa da size öğretmek istediklerini tam olarak anlatana kadar rahatınız tam olmayabilir. Astrolojide Satürn bu görevi üstlenen gezegendir. Satürn önümüzdeki iki yıl boyunca da Oğlak Burcunda kalacak. Hayatınızı baştan inşa etmenize olanak sağlayacak ve sonrasında tam da istediğiniz hayata başlayabileceksiniz…İyi haftalar.

  • 12

    Yükselen Kova

    Sevgili Kovalar, bu hafta yaşanacak Yeni ay ile birlikte iletişim konusunda yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Yeni iletişim kanalları ile yoğun olabilirsiniz. Çevrenizde iletişimde kalmak istediğiniz kişi sayısı artabilir. Kardeşleriniz, akrabalarınız ve çok yakın arkadaşlarınız ile ilgli de oluşabilecek yeni durumlar gündeminiz olabilir.

    Hafta sonunda Mars’ın sizin burcunuza geçişi ile birlikte kendinizi daha enerjik ve çözüm odaklı hissedebilirsiniz. Hayatınız ile ilgili yeni kararlar doğrultusunda aksiyon planı oluşturabilir ve yürürlüğe koyabilirsiniz.

    Bilinçaltınızdaki kaygılarınız artık neredeyse zihninizi kazıyor. En korktuğunuz senaryoları kafanızın içerisinde döndürüp duruyor gibisiniz. Biraz yaratıcı yanınızı kullanıp, biraz da hayatı akışına bırakabilseniz her şeyin daha kolay olduğunu görebileceksiniz. İyi haftalar…

  • 13

    Yükselen Yengeç

    Sevgili Yengeçler, bu hafta yaşanacak Yeni Ay ile birlikte yeni arkadaş çevrelerine girebilir, uzun zamandır hayatınızda olan arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarmaya karar verebilir veya rutinin dışında yeni ve farklı planlar yapabilirsiniz. Tahmin etmediğiniz şekilde arkadaş çevrenizden yeni bir aşk ilişkisi de yaşamaya başlayabilirsiniz. Senaryonun detaylarını tam olarak asla bilemeyecek olsak da, ana temanın arkadaşlarınız olacağını söylemek mümkün.

    Ailenizden size kalan miras konularında yaşanan bir çözümsüzlük varsa, diyalog yoluna giderek, hırslarınızdan arınarak hareket etmek için uygun bir haftadasınız. Bu konuda da harekete geçmek isteyeceksiniz.

    Hafta sonunda, Venüs’ün sizin burcunuza geçişi ile özellikle ikili ilişkilerinizde tam da olmak istediğiniz gibi olabilecek, son derece duygusal, düşünceli ve anaç yaklaşımlar sergileyebileceksiniz.  İyi haftalar…

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız