Haftalık burç yorumları (26 Kasım – 2 Aralık 2018 haftası astroloji)

Kasım ayını tamamlayıp, yılın son ayına geçerken nispeten sakin bir haftaya başlıyoruz. Tabii geçen hafta yaşanan Dolunay’ın etkilerinin tamamen kaybolmadığını özellikle hafta başında daha yoğun hissedilip giderek azalacağını söyleyebiliriz. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Haberler 25.11.2018 - 09:19

  • 1

    Temel enerji kaynağımız, Güneş, Yay burcundaki yolcuğuna devam ediyor. Bu dönem doğanlar Yay burcuna mensup olacak ve gökyüzü açısından şanslı bir dönemin çocuğu olacaklar.

    Tüm hafta boyunca Merkür Retro hareketine devam edecek, hatta bu hareketine başladığı Yay burcundan Akrep burcuna geri dönecek. Merkür Astrolojide aklın, muhakeme gücünün ve iletişimin sembolüdür. Başak ve İkizler burçlarında rahat eder, Akrep burcuna geçtiğinde enerjisini tam olarak yansıtamaz. Düşüncelerimize biraz şüphecilik, araştırmacılık hatta şüphe hakim olabilir. Merkür 7 Aralık tarihine kadar Retro hareketine devam edecek.

    Sağlık, huzur, mutluluk, aşk dolu bir hafta dilerim.

  • 2

    Yükselen Koç:

    Sevgili Koçlar, geçen hafta yaşanan Dolunay’ın etkilerini halen hissediyor olabilirsiniz. Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Ailenizden gelen maddi destek veya devam eden bir mahkemeniz varsa bununla ilgili kararlar gündeminizde önemli sıralarda yer almış olabilir. Kaygı ve korkularınızla ilgili hayatı biraz da akışına bırakmak isteyebilir, yaşam enerjinizi etkileyecek herhangi bir durumla karşılaşmayı ertelemek isteyebilirsiniz.

    Aileniz ve yuvanız hakkındaki konulara biraz daha duygusal yaklaşımlar sergilediğiniz bir dönemin içerisindesiniz. Aslında duygularınızı ön plana çok fazla çıkarmayı sevmeseniz de hayat sizi buna zorluyor olabilir.

    Mutlu ve aşk dolu bir hafta dilerim.

  • 3

    Yükselen Boğa:

    Sevgili Boğalar, geçen hafta yaşanan Dolunay’da ilişkiniz, evliliğiniz ve eğer varsa ortaklığınız hakkında yeni gelişmeler oluşmuş olabilir. Şanslı bir dönemin başladığını düşünebilirsiniz. Keyif ve eğlence dolu bu yeni dönemde, beraberliğiniz hakkında yeni kararlar alabilir, uygulamaya geçmek konusunda doğru zamanı bekliyor olabilirsiniz. Herhangi ciddi bir karar almadan önce Merkür Retro hareketinin tamamlanmasını beklemeniz sizin için iyi olacaktır.

    Etrafınızdaki arkadaş grupları hakkında bazı gerçekleri görmediğiniz zaten olayları da akışına bırakma kararı aldığınız bir haftada olabilirsiniz. Duygusal yaklaşımlar oluşabilir.

    Büyük hayat planınız veya yurtdışı konularında derslerinizin devam ettiği bir yıl içerisindesiniz. Belki de olayları fazla kötümser değerlendiriyor olabilirsiniz.

    Keyfinizin bol olduğu, sağlıklı bir hafta dilerim.

  • 4

    Yükselen İkizler:

    Sevgili İkizler, sizin için önemli bir dönemdeyiz. Güneş tam karşıtınız olan Yay burcunda ilerlerken yaşanan Dolunay’ın ardından, sizi de önemli etkiler altında bırakmış olabilir. Hayatınızın gidişatı, istek ve hedefleriniz ile ilgili konularda yeni kararlar almış, yeni bir döneme başlama arzusu içerisinde olabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür halen Retro hareketini yaparken herhangi önemli bir karara imza atmamak tavsiye edilir…Bu dönem eski ilişkilerinizin de tekrar gündem olması söz konusu olabilir.

    Hayatınızı istediğiniz gibi konumlayabilmek için bir ara dönemde olduğunuzu düşünüp, kendinizi nerede görmek istediğiniz ile ilgili önemli farkındalıklara varabilirsiniz.

    Keyifli, sağlıklı, mutlu bir hafta dilerim…

  • 5

    Yükselen Yengeç:

    Sevgili Yengeçler, değişimi hissetmeye başlayıp, hayatın akışı içerisine kendinizi teslim etmek durumunda kaldığınız bir sürece doğru ilerliyoruz. 2019 yılındaki tutulmalarla birlikte hayat size bambaşka yollar çizip, sizi çok farklı yerlere getirebilir. İyi mi, kötü mü bunu kimse bilemez. Fakat unutmamak gerekir ki başımıza ne gelirse gelsin, bizim yüksek faydamız için olur ve bizi istediğimiz daha mutlu hayata hazırlar.

    Geçen hafta yaşanan Dolunayda sizin için temel konular arkadaş ilişkileriniz ve aşk hayatınız olmuş ve halen etkilerini de hissediyor olabilirsiniz. Özellikle duygusal kapanışları çok kolay ve hızlı yapamadığınız için kendinizi sıkışmış ve arada kalmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızd şanslı gelişmeler yakında….

    Mutlu bir hafta diliyorum…

     

  • 6

    Yükselen Aslan:

    Sevgili Aslanlar, çok yakın dostlarınız, akrabalarınız veya kardeşleriniz arasındaki ilişkilerde dengeleri kurmak görevi biraz size yüklenmiş olabilir. Adil ve esprili yaklaşımlarınız ile kolayca çözebileceğiniz gerginlikler için biçilmiş kaftansınız. Bu hafta bu konuları açılığa kavuşturmak için uygun bir haftada olabilir.

    Kaygı ve korkularınızın duygularınızda yeri olmadığını düşünerek bastırmaya çalışmanız sizi daha fazla gerebilir. Yapılması gereken ve hayatın da sizi önümüzdeki bir yıl boyunca yönlendireceği yöntem, biraz daha duygularınızı dinleyip hatta üzerinde konuşarak çözümlemek olmalı…Deneyimleyerek siz de bu konuda hemfikir olabilirsiniz…

    Hayallerinizin gerçek olacağı, harika bir hafta dilerim…

  • 7

    Yükselen Başak:

    Sevgili Başaklar, yönetici gezegeniniz Merkür Retro hareketini yapıyor. Bir gezegen Retro hareketindeyken, bize yansıttığı enerjisi değişikliğe uğrar ve normalin dışındaki her enerjide ekstra dikkatli davranmamız tavsiye edilir. Merkür ile ilgili konularda örneğin iletişim, daha dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Söylemek istediklerinizin çok kolayca yanlış anlaşılabileceği durumlar oluşabilir. Bu arada geçen hafta yaşanan Dolunay’da da sizin için önemli enerji değişimleri iletişim konularında idi. Hem kendi iletişim tarzınızı hem de iletişim kanallarınızı ya da sık iletişimde olduklarınız ile ilgili vardığınız farkındalıklarla bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Aman dikkat…

    İlişkiniz, evliliğiniz veya ortaklığınız hakkındaki gelişmelerde duygularınız hızlı değişkenlik gösterebilir.

    Aşk ve huzur dolu mutlu haftalar…

  • 8

    Yükselen Terazi:

    Sevgili Teraziler, uzun bir süredir ikili ilişkileriniz hakkında gökyüzü sizi biraz zorlar nitelikteydi. Venüs Akrep burcundan geri hareketle sizin burcunuza geri döndü ve ilişkilerinizdeki deneyimlerden ya da eski ilişkilerinizi gündeminiz yapmaya çalıştı. Bu hafta da Venüs Terazi burcunda yolculuğuna devam edecek ve hafta sonunda artık komşunuz Akrep burcuna geçiş yapacak. Bu süreçte estetik kaygılarınız da öne plana çıkmış olabilir. İlgilendiğiniz bir sanat dalı hakkında daha derinlemesine incelemeler başlatmış olabilirsiniz. Geçen haftaki Dolunay’da sizi maddi konularınız ile ilgili bazı kararlar almaya itince, hem ilişkiniz hem de maddi durumunuz bu dönemin en önemli gündemleri arasında girmiş olabilir. Aldığınız kararları ve farkındalıkları önümüzdeki haftadan itibaren bir kez daha analiz edip harekete geçmenizi tavsiye ederim.

    Aşk, sanat, estetik dolu, iyi bir hafta olsun…

  • 9

    Yükselen Akrep:

    Sevgili Akrepler, sizin dönemizin ardından, Güneş komşunuza geçti ve geçer geçmez de Dolunay dediğimiz Ay ile karşıtlığını meydana getirdi. Bu gelişmeler sizin para evinizde yaşandığı için geçen haftaki Dolunay’ın etkisi ile bu hafta maddi konularda halen gelişmeler yaşıyor olabilirsiniz. Mutlu haber şu ki; Jüpiter de bir yıl boyunca burada olacağından size bereketini cömertçe yansıtacaktır. Aman dikkat, gelirlerinizde bereketlenme beklerken, harcamalarınızda bereketlenme olabilir… Tabii yükselen burcunuzun derecesine göre konular değişkenlik gösterebilir, Dolunay’ın etkisi hayatınızın temeli veya ilişkiniz üzerinde de şekillenmiş olabilir.

    Şans dolu, iyi haftalar.

     

  • 10

    Yükselen Yay:

    Sevgili Yaylar, içinde bulunduğumuz zamanın başrolünde siz varsınız. Yay burcu dönemini yaşıyoruz. Güneş sizin burcunuzda parlarken, size de hayatınızın akışı hakkında önemli değişimler getiriyor olabilir. Geçen hafta Yay burcunda kuvvetli bir Dolunay meydana geldi. Anın yükseleni de Yay burcu olduğundan etkisi iyice arttı. Bu haftada etkisini hissediyor olmanız normal. Hayatınızın akışı ile ilgili farkındalıklar kazanmış, yeni kararlar almış ve yönünü değiştirmek konusunda güdülenmiş olabilirsiniz. Tabii mutlaka değiştirmek değil, belki de yaşamınızın tam istediğiniz gibi aktığına kanaat getirip aynen devam etmesi için kolları sıvamış olabilirsiniz. Sizi diğer insanlardan ayıran her türlü detayda gelişmeler oluşmuş veya oluşacak olabilir. Yine mutlu haber şu ki, Jüpiter de bu gelişmelere eşlik ederek sizi adete koruması altında tutacak. Hatta şans getirecek diyebiliriz.

    Huzurlu, mutlu, eğlence dolu bir hafta dilerim.

  • 11

    Yükselen Oğlak:

    Sevgili Oğlaklar, yapınız gereği genelde hayata biraz daha endişeli ve korumacı yaklaşımlar sergiliyorsunuz. Bu tavrınız da korkularınızın ve kaygılarınızın artmasına sebep oluyor olabilir. Geçen hafta yaşanan Dolunay işte tam burayı adres edecek nitelikteydi. Kahkahalarla gülmek, eğlenmek isteseniz bile aklınızı sürekli kurcalayan kaygılarınızı adres etti. Hayatı sürekli planlamaya çalışmadan, akışta kalarak da bazı şeylerin çözüme kavuşabileceğini anlatmaya çalışan bir Dolunay geçirdiniz. Bakış açınızı değiştirdiğinizde, olayların nasıl baştan şekillendiğini hatırlattı.

    Genel olarak derslerinizi almaya çalıştığınız çok da kolay bir sene geçirmediğiniz düşünüldüğünde, bakış açınızı farklılaştırmanız faydalı olacaktır.

    Başarılı, huzurlu, mutlu, keyifli bir hafta dilerim.   

  • 12

    Yükselen Kova:

    Sevgili Kovalar, arkadaş çevreniz veya platonik olarak sevdiğinizi düşündüğünüz kişi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor olabilir. Geçen haftaki Dolunay’ın tam olarak adres ettiği yer

    hobileriniz, yurt dışı planlarınız, eğitim almak istediğiniz konulardı. Bu konularda gelişmeler oluşmuş olabilir, bu hafta da bu enerjiler bir süre daha devam eder.

    Aktif bir iş hayatınız varsa, önümüzdeki 1 yıl boyunca işlerin yolunda gitmesi ve gayet bereketli bir dönem geçirmeniz yüksek ihtimal.

    Toplum içerisindeki yerinizde de olumlu gelişmeler yaşanabilir.   

    Mutlu haftalar…

  • 13

    Yükselen Balık:

    Sevgili Balıklar, bu haftadan itibaren etrafınızdaki olayları biraz daha net görmeye başlayabilirsiniz. Hayal kurmaya bayılsanız da, gerçeklerin dışında bir hayal dünyasında yaşamak yerine gerçekleri biraz daha net görmek size iyi gelecektir.

    Duygu durumlarınızda ve yaşam enerjinizde hızlı değişimler yaşayabilirsiniz.

    Dolunay’ın ardından, büyük hayat planlarınızda bazı dönemleri tamamen kapatıp, geri dönmemek üzere zihninizden uzaklaştırabilirsiniz. Hobileriniz ve yurtdışı planlarınız için doğru bir dönemdesiniz.

    Aşk, mutluluk, huzur dolu bir hafta dilerim.

     

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız